Notícies

30/06/2015

“A més d’ajudar-nos a créixer com a futures professionals, fer de voluntàries ens ha ajudat a créixer com a persones.”


La Claudia Blanes, la Marta Galceran, la Clara Tiffon i l’Anne-lous van den Ende van ser les guanyadores del concurs d’estratègia i disseny de la campanya “Una rosa per una causa” de Sant Jordi 2015. Coneix la seva experiència com a voluntàries!

29/06/2015

Nou Màster de justícia restaurativa i execució penal a la comunitat


Coneix el nou màster de justícia restaurativa i execució penal a la comunitat i matriculat abans del 30 de setembre. Professionalitzat en un sector en constat creixement a Catalunya.

15/06/2015

Carta d’una família d’acollida


Coneix el testimoni d’una família d’acollida a través de la carta que han escrit compartint la seva experiència. Una carta emotiva i sincera que engloba el procés que experimenten l’infant i la família d’acollida.

4/06/2015

TRENCANT MITES SOBRE ELS INFANTS VÍCTIMES D’AGRESSIONS


Un dels objectius de la Fundació IReS en el treball que fem vers la violència en els nostres Serveis Fils (a Catalunya) i Mentories (a Balears), és la intervenció però també la identificació dels contextos que poden generar situacions de violència per prevenir-los i deconstruir els mites generats entorn a la violència en la infància. En el dia de dels infants víctimes, coneix que hi ha de mite o de realitat sobre els infants víctimes d’agressions.

3/06/2015

Èxit de la Recollida de productes d’higiene i neteja


En total s’han recollit 1.862 productes de neteja i higiene gràcies a la solidaritat de les persones que s’han sumat a la causa.

Tags