Notícies

29/03/2016

Videojocs per a mòbils: nova formació per als joves del Click


Aquesta Setmana Santa un grup de joves del projecte Click ha participat en el curs de videojocs impartit per Pasiona a la seu del Mobile World Centre de Barcelona.  La formació, de 4 dies, s’ha centrat principalment en Unity 3D, el motor de viodeojocs per a mòbil més utilitzat de la indústria. Tots els participants han […]

16/03/2016

“L’escolta i l’empatia són bàsiques per a la gent que està en situació de vulnerabilitat”


La Pilar treballa des de fa més de 7 anys a la Fundació IReS. Gestiona la Renda Mínima d’Insersió (RMI) dins del projecte Aferra’t, un projecte adreçat a millorar les condicions de vida i d’ocupabilitat de persones que es troben en situació de pobresa. Ha vist de prop moltes situacions difícils i complexes, però assegura seguir rebent lliçons […]

11/03/2016

Joves del Click visiten Twentytú: innovació i tecnologia al servei del medi ambient


Dimecres dia 9 de març els joves del projecte Click van visitar el Hostel Twentytú situat al districte 22@. Es tracta d’una activitat més dins del marc de la campanya noparo.org, una plataforma que posa en contacte empreses del districte amb les necessitats dels joves de la nostra entitat. El Hostel Twentytú, un alberg innovador i […]

3/03/2016

El Projecte Click es trasllada al Casal de Barri Bac de Roda


A partir d’avui dijous 3 de març totes les activitats del projecte Click es traslladen al Casal de Barri Bac de Roda, ubicat al Camí Antic de València, 96-116. El Casal cedeix aquest espai amb l’objectiu d’acostar el projecte Click al joves del barri i fer més accessibles les seves activitats: Taller Lúdic d’Anglès (Dimarts […]

Tags