Notícies

30/04/2016

L’Alba Fernández del Projecte Fils col·labora amb un article d’El Periódico


L’Alba Fernández, coordinadora del Projecte Fils, va participar com a experta en situacions de conflicte i violència a l’article d’El Periódico “Les denúncies per maltractament infantil es tripliquen a Catalunya en cinc anys” publicat el 30 d’abril. Entre d’altres aportacions, apunta amb una dosi d’optimisme que les “víctimes no tenen la vida sentenciada. Tenen una gran […]

25/04/2016

AQUEST SANT JORDI HEM SALVAT EL DRAC!


La campanya de Sant Jordi #SalvemElDrac aconsegueix una alta participació ciutadana Les roses venudes a empreses i a la parada ubicada a l’Hotel Majestic, han conclòs una diada de St. Jordi on s’han venut més de 2.300 roses i s’han recaptat un total de 10.372,51€,  dels quals 6.407,50€ s’han obtingut gràcies a l’acció de Responsabilitat […]

24/04/2016

Solidaris de Catalunya Ràdio inclou #SalvemElDrac a la seva agenda


El programa Solidaris de Catalunya Ràdio va incloure la nostra campanya de Sant Jordi #SalvemElDrac a la seva agenda del dissabte 23 d’abril, fent una crida a la parada de roses del Majestic Hotel & Spa Barcelona. Ho podreu escoltar a partir del minut 3,20: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/solidaris/exclusius-web-lectures-que-sacsegen/audio/918891/  

22/04/2016

El Diari Ara difon #SalvemElDrac amb un faldó publicitari


Un any més, el Diari Ara se suma a la campanya solidària de Sant Jordi de la Fundació IReS publicant un faldó publicitari en la seva versió en paper. Enguany el faldó, dissenyat per alumnes de la Facultat de Comunicació Blanquerna – URL, va sortir publicat els dies 18, 20 i 22 d’abril. Gràcies!

21/04/2016

#SalvemElDrac a La nit dels ignorants 2.0


La matinada del dimecres 20 d’abril, La nit dels ignorants 2.0 de Catalunya Ràdio va entrevistar Miquel Guri, creatiu de la campanya de Sant Jordi, aquest any sota el lema #SalvemElDrac. No us la perdeu a partir del  minut 31′! http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/la-nit-dels-ignorants-2-0/la-nit-dels-ignorants-2-0-2a-hora/audio/918394/

16/04/2016

És possible salvar el drac?


El dijous 14 d’abril, Natàlia Valenzuela, coordinadora del servei de Mesures Penals Alternatives, va publicar a Social.cat un article d’opinió on reflexiona sobre l’efectivitat d’aquestes mesures i quins són els seus reptes de futur. L’article fa una analogia amb el drac, fent un gest de complicitat amb la campanya #SalvemElDrac que la Fundació ha engegat aquest […]

14/04/2016

“Somriu per la infància”: la gran festa a PortAventura de la FEDAIA


El dissabte 9 d’abril, els infants del Centre Obert Les Fades de Sant Adrià del Besós i del Casal en Família de La Verneda van gaudir d’un dia inoblidable a PortAventura gràcies a la festa “Somriu per la infància” organitzada per la FEDAIA, la federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència. Les rialles, l’emoció […]

6/04/2016

ALUMNES DE TREBALL SOCIAL VISITEN EL SERVEI DE MESURES PENALS ALTERNATIVES


El dimarts 5 d’abril, el Servei de Mesures Penals Alternatives va rebre a la Ciutat de la Justícia una visita d’alumnes de Treball Social de la Universitat de Barcelona. 6 alumnes de primer curs que estan cursant l’assignatura “Iniciació a la pràctica del treball social”, interessats en l’àmbit penitenciari, han pogut conèixer les instal·lacions de la […]

Tags