Notícies

31/05/2016

“Els infants que formen part del Casal en Família el fan únic i irrepetible”


La Irene Berenguer  treballa com a educadora social al Casal en Família des de l’abril de 2015 . Considera que el Casal és un espai viu i canviant, tant com els membres que en formen part i que el fan un lloc únic i irrepetible. La Irene és espontània, creativa i molt entusiasta, aptituds que la fan […]

31/05/2016

El Projecte Click participa en el V Congrés del Tercer Sector Social


El V Congrés del Tercer Sector Social que se celebrarà del 14 al 17 de juny de 2016 sota el lema ‘Créixer socialment’, acollirà el Projecte Click a l’”Àgora d’experiències”, un espai destinat a presentar projectes innovadors i iniciatives pioneres en l’àmbit de la intervenció social. L’àgora, que tindrà lloc el dia 16 de juny al Centre […]

27/05/2016

L’Hotel Invisible a la Setmana de les Terrasses 2016


S’acosta la Setmana de les Terrasses 2016, que enguany serà del 3 al 12 de juny, i ahir MésQHotels la va presentar a l’hotel H10 Cubik de Barcelona juntament amb el concurs fotogràfic “A vista d’hotel”, un concurs solidari que té com a protagonista l’Hotel Invisible. Per participar en el concurs i guanyar fantàstics premis només cal compartir a […]

21/05/2016

Time Out dóna suport a l’Hotel Invisible


La revista Time Out Barcelona publicava ahir 20 de maig un article sobre l’Hotel Invisible recolzant la nostra causa i donant un gran impuls a la seva difusió. Gràcies per aquest suport!

17/05/2016

Les Fades participa a la 1a Cursa Popular de Centres Oberts


El passat 13 de maig, infants, famílies i educadors del Centre Obert Les Fades de Sant Adrià del Besòs van participar a la 1a Cursa Popular de Centres Oberts organitzada en col·laboració al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià, i que tenia com a objectiu fer visible la tasca dels quatre centres que té el […]

12/05/2016

Recollida solidària de productes d’higiene i neteja al Poblenou


Coincidint amb les Festes de Maig del Poblenou, des de la Fundació IReS, i en col·laboració amb diverses entitats del barri, engeguem el proper dimarts 17 la campanya de recollida solidària de productes d’higiene i neteja. Tots els productes recollits es destinaran a famílies del districte, dins del projecte Aferra’t, un servei de lluita contra […]

Tags