Notícies

30/06/2016

Jornada “Els drets de les dones en privació de llibertat”


Dimarts 28 de juny de 2016, en commemoració al Dia de les víctimes de la tortura (26 de juny), el Síndic de Greuges i el Mecanisme Català de Prevenció de la Tortura va organitzar la jornada “Els drets de les dones en privació de llibertat”, en la que que hi va participar Isabel Hernández, coordinadora […]

21/06/2016

“Infants que fan especials a les seves famílies”


Sota el títol “Infants que fan especials a les seves famílies”, El Periódico de Catalunya ha publicat una carta el lector de l’Emilio Mercader, educador social del Servei d’Adopcions de la Fundació IReS. En recomanem la seva lectura! Carta al lector a El Periódico de Catalunya

21/06/2016

“Caminem plegats” amb el Projecte Aferra’t


Amb el bon temps arriben les sortides grupals del projecte Aferra’t. Recentment, i dins del programa “Caminem plegats”, han fet sortides a Collserola, el Tibidabo i al Pantà de Vallvidrera, i n’hi ha dues més previstes durant l’estiu. “Caminem plegats” és un programa d’activitats pensats per fomentar el contacte amb la natura, promoure l’activitat física i […]

17/06/2016

Carles Nieto presenta el Click al V Congrés del Tercer Sector Social


Carles Nieto, coordinador de projectes de la Fundació IReS, va participar ahir a l’Àgora d’experiències del V Congrés del Tercer Sector Social per presentar el Projecte Click i la campanya Noparo.org, iniciatives d’ajuda a joves que es troben en dificultats en els àmbits formatiu, laboral i social. L’Àgora és l’espai destinat a presentar projectes innovadors i iniciatives pioneres en […]

14/06/2016

El servei d’Acolliments familiars al diari El Punt Avui


Ahir, 13 de juny, el El Punt Avui dedicava un article als acolliments familiars d’infants i joves tutelats per la Dgaia. La història central gira al voltant l’experiència de la Montserrat Escola, mare d’acollida de l’Eva des de fa 4 anys. El seguiment d’aquest procés d’acollida es fa des del Servei d’Acolliments de la Fundació IReS. Des de […]

14/06/2016

Booking.com dóna suport a l’Hotel Invisible


Cada cop són més les empreses que se sumen a la campanya solidària “Hotel Invisible“. L’última en donar-nos suport ha estat Booking.com, l’empresa líder mundial en reserves hoteleres online. Booking.com ha fet una aportació econòmica a la campanya per recolzar la tasca que la Fundació IReS duu a terme amb col·lectius en risc d’exclusió social a […]

12/06/2016

IReS participa a la Jornada “Fem gran l’acolliment”


El passat 11 de juny l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA) va celebrar la jornada “Fem gran l’acolliment” per tal de redefinir el model dels propers anys que ha de promoure la cultura de l’acolliment al nostre territori. Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, va ser l’encarregada d’obrir la jornada on també hi van participar la […]

10/06/2016

Cloenda del programa Competències Familiars a Manacor


El programa de “Competències Familiars” de Manacor ha arribat a la seva fi després de 14 sessions iniciades el passat 29 de febrer. El programa, organitzat per la Universitat de les Illes Balears, Caixa Proinfància, EAPN i la Fundació IReS, anava dirigit a famílies en dificultat social amb fills entre els 12 i els 16 anys. L’equip tècnic en destaca l’alt […]

Tags