Notícies

24/08/2016

Vides Aferra’t: apoderant per a crear nous futurs


La Beatriz és una usuària del projecte Aferra’t que va arribar al servei derivada pels Serveis Socials. La situació en què es trobava quan va començar (separada, amb dos fills i sense cap tipus d’ingrés) es veia agreujada pel fet d’haver de conviure per raons econòmiques sota el mateix sostre que la seva exsogra i el […]

2/08/2016

Captiva!: taller d’arts comunicatives al NoParo.org


8 joves entre 16 i 19 anys han pogut participar aquest juliol a Captiva!, una activitat emmarcada dins dels voluntariats corporatius del NoParo.org, i que tenia com a objectiu donar eines als joves per millorar les seves competències comunicatives. El curs l’ha impartit Albert Latorre, de l’empresa Minsalt by Indra, i ha constat de dos dies de taller al […]

2/08/2016

El Casal d’Estiu vetlla per la igualtat d’oportunitats dels infants de La Pau


Per tercer any consecutiu, el Casal d’Estiu de la Fundació IReS obre les seves portes per donar l’oportunitat a famílies que viuen situacions d’exclusió social o precarietat econòmica, d’accedir a un recurs socioeducatiu gratuït per als seus fills i filles durant la segona quinzena de juliol i el mes d’agost. Aquest estiu hi assistiran més de 50 infants […]

2/08/2016

“El Casal en Família és una gran família”


Javier Romero és un usuari del Casal en Família de 33 anys. Hi participa amb la seva dona i els seus 3 fills des de setembre de l’any passat, i la seva implicació en les activitats del servei han fet possible que el propi Casal li fes una proposta laboral: ser monitor durant el Casal […]

Tags