Notícies

30/12/2016

Els infants del Casal en família es converteixen en les estrelles del Nadal


Els nens i nenes del Casal en Família van preparar tots junts un calendari d’Advent per anunciar l’arribada del Nadal. Com a ineludible activitat nadalenca, els nens van alimentar  al Caga Tió perquè en aquestes festes tots poguéssim gaudir d’alguna sorpresa. Per fer encara més emocionants aquestes festes, tan petits com grans van passar pel […]

30/12/2016

El 2016 dóna pas a un 2017 ple d’oportunitats


Quan l’any s’acaba, és bo poder posar en poques frases allò que, per un motiu o altre, ha estat significatiu del 2016. D’aquelles coses que n’estem segurs suposaran un canvi important de cara al futur de l’entitat, cal ressaltar l’esforç institucional que hem fet en revisar-nos i reinventar-nos. A nivell intern, hem realitzat una anàlisi i […]

29/12/2016

129 infants reben atenció amb el Programa CaixaProinfància durant el curs 2015-16


Un total de 129 infants i 50 famílies del territori Verneda-La Pau van rebre atenció el curs passat a través del Programa CaixaProinfància, un projecte coordinat per la Fundació IReS amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. El programa té com a objectius principals la detecció de les famílies més vulnerables del barri de Sant […]

29/12/2016

L’Aferra’t acaba l’any al màxim de la seva capacitat


El 2016 ha estat un gran any pel projecte Aferra’t. La necessitat de sistematitzar procediments i afavorir la seva avaluació, va portar a l’equip a implementar una nova metodologia de treball, el que ha permès arribar al final d’any amb totes les places cobertes (35) i amb uns primers resultats molt satisfactoris.  Aquesta nova metodologia és, […]

27/12/2016

“Som molts buscant una forma de millorar el nostre planeta”


La Laura Goede, una estudiant alemana de Ciències Polítiques, va fer de voluntària al Departament de Comunicació i RSE de la Fundació IReS durant setembre de 2016. La Laura venia carregada d’entusiasme i estava convençuda que tots tenim alguna cosa a fer per a transformar el món en el lloc on ens agradaria viure. El […]

24/12/2016

IReS al 1er Congrés Internacional d’Infància, Pobresa i Èxit educatiu


El passat 19 i 20 de desembre, la Fundació IReS va presentar el seu projecte Casal en Família al 1er Congrés Internacional sobre Infància, Pobresa i Èxit Educatiu, un acte organitzat per l’Obra Social de la Fundació “la Caixa”, la Universitat Ramon Llull i la Xarxa d’Universitats contra la Pobresa al CaixaForum de Madrid. Dins […]

23/12/2016

El Port de Barcelona recapta més de 2.400 productes d’higiene per al Banc de Productes no Alimentaris


Arran de l’onzena edició de la campanya ‘Nadal Soldiari’, el Port de Barcelona ha recaptat més de 2.400 productes d’higiene per al Banc de Productes no Alimentaris de la Fundació IReS. Les 1,3 tones d’aliments que s’han recollit han estat donades a la Fundació Banc dels Aliments. Amb aquesta campanya, duta a terme entre treballadors del […]

22/12/2016

IReS es congela per desitjar-vos bones festes!


El passat 16 de desembre, vam celebrar el Dia del Voluntariat d’una manera molt especial: creant entre tots una felicitació de Nadal quedant-nos congelats davant la càmara. És el que es coneix com el Mannequin Challenge, o repte maniquí, una activitat en la que tot l’equip, treballadors i voluntaris, hi van posar molta energia i […]

Tags