Notícies

31/01/2017

“El vincle amb les persones que atenem només és possible si no qüestionem les seves decisions”


La Cristina, estudiant del Grau en Treball Social, va realitzar les seves pràctiques curriculars al projecte Aferra’t durant els mesos d’octubre a desembre de l’any passat. La seva estada ha estat molt ben valorada tant pels usuaris com pels companys d’equip, els quals n’han destacat la seva sensibilitat, implicació i maduresa.  “La Cristina ha aportat […]

31/01/2017

L’Aferra’t se’n va al teatre


El passat 27 de gener, un grup de l’Aferra’t va assistir a l’obra de teatre La taverna dels bufons al Teatre Romea, un divertit espectacle amb actors de renom com Joan Pera i Carles Canut, i que compta amb la interpretació de la banda sonora en directe. Tots van coincidir en què van passar una gran estona, […]

31/01/2017

Solidaritat catalana en temps de crisi


El passat 17 de gener, El Periódico de Catalunya va publicar un reportatge al suplement +Persones sobre l’evolució del voluntariat i les donacions des del començament de la crisi, tot observant una certa tendència a la recuperació. Entre les entitats analitzades i que serveixen per exemplificar aquest fenomen, es troba la Fundació IReS. L’article dóna veu […]

30/01/2017

El Projecte Fils a Radio Libertad FM


Avui, Dia Nacional de la No violència i de la Pau, el mitjà de ràdio Libertad FM  ha entrevistat a la coordinadora del Projecte Fils, l’Alba Fernández Pous, per parlar sobre la metodologia d’IReS basada en l’apoderament de famílies i persones que viuen situacions de conflicte i/o violències. “Atenem a persones i famílies per fomentar la cultura de la pau […]

26/01/2017

L’adopció de Juan Pablo, un nen amb Síndrome de Down


“Vam decidir adoptar el Juan Pablo sense la intenció de rebre’n res a canvi, però ha omplert les nostres vides d’amor i vivències inoblidables” Ja fa dos anys que el Toni i la Pilar es van convertir en els pares del Juan Pablo, un nen amb Síndrome de Down. Van iniciar el seu procés d’adopció […]

24/01/2017

Casal en família: On la vulnerabilitat esdevé una oportunitat


Aquest dilluns, Social.cat ha publicat un article de l’Alba Batlle, educadora social al projecte Casal en Família de la Fundació IReS, on parla sobre l’acompanyament que es fa a famílies que viuen en contextos i realitats on hi manca el suport social. A l’article, l’Alba ens explica com d’essencial és crear un clima d’intimitat i confiança […]

19/01/2017

Els joves del Click visiten l’Hospital Sant Joan de Déu


El passat 5 de gener els joves del projecte Click van visitar l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per conèixer com es gestiona un centre sanitari per dins i les diferents professions que hi intervenen. La visita s’emmarca dins les activitats del Click amb l’objectiu d’apropar els joves a la realitat del món laboral. […]

17/01/2017

Regals solidaris per als infants de la Fundació IReS


A més de regalar-nos bons moments, el Nadal és sempre un moment propici per prendre consciència de les desigualtats socials i endegar accions solidàries per mirar de pal·liar-les, especialment les que van dirigides al col·lectiu més vulnerable: els infants. Aquest any,  gràcies a les donacions de les empreses Mattel i Escola Saludable, i a la […]

Tags