Notícies

28/02/2017

El Casal en família representa el barri de Sant Martí a la rua de Carnestoltes de Barcelona


El Casal en família ha participat de la rua de Carnestoltes de Barcelona d’enguany formant el seguici de l’Ambaixador de Sant Martí. L’activitat, emmarcada dins de la festa oficial de la ciutat, ha fet que mares, pares i infants del casal desfilessin junts com a protagonistes de la celebració carnavalesca. Cap a la tarda del […]

27/02/2017

“Sense harmonia i educació, no hi ha famílies”


La Verònica té 33 anys, és mare de tres fills, esposa i professional de la neteja. Ara, com el seu marit, es troba sense feina i sense cap tipus de prestació econòmica. Però res d’això l’atura per continuar treballant en el que considera un dels projectes més importants de la vida: la seva família. Per […]

24/02/2017

Ràdio Estel dóna veu a l’eficàcia i l’eficiència de la reinserció social de les persones


L’èxit de les Mesures Penals Alternatives es fa evident quan la persona és capaç de canviar els seus hàbits de salut i conducta i restaura la seva vida. La coordinadora d’equip de MPA de Barcelona de la Fundació IReS, Mercè Sanchís, apropa el món de la reinserció social i les mesures restauratives al programa Plusvàlua de […]

23/02/2017

Tres treballadors de Caixabank fan de voluntaris a la Fundació IReS


Durant la Setmana Social de Caixabank, del 11 al 19 de febrer, tres dels seus treballadors van col·laborar com a voluntaris a les activitats de la Fundació IReS,  una inciativa d’empresa que, sota el lema “ser voluntari suma”, tenia com a objectiu la participació dels treballadors a les entitats socials beneficiàries de la Fundació Obra Social “la Caixa”. Un […]

21/02/2017

L’Institut Quatre Cantons rep la visita del Projecte Click


“Si no estudies, no tindràs cap futur”: A l’Institut Quatre Cantons, un 79% dels alumnes de 4t d’ESO afirmen que han escoltat al menys un cop aquesta frase. El passat 14 de febrer, l’equip del Click va presentar el projecte a l’Institut Quatre Cantons del Poblenou, un centre públic adscrit a la Xarxa de Centres Innovadors […]

18/02/2017

El Projecte Fils trenca amb 7 mites de l’amor romàntic


Aprofitant el Dia dels enamorats, el 14 de febrer, hem fet difusió de la infografia “Trencant 7 mites de l’amor romàntic per viure relacions més saludables”, una guia del Projecte Fils que ens serveix per no limitar el concepte d’amor a la parella i per establir relacions lliures i sanes a tots els nivells: entre […]

13/02/2017

Suport i aprenentatge entre famílies: l’objectiu dels Tallers Educatius Familiars


Involucrar-se més amb els seus fills i potenciar les seves habilitats educatives: aquests són els objectius generals dels pares i mares que assisteixen als Tallers Educatius Familiars de la Taula Proinfància Verneda- La Pau, iniciats aquest mes de febrer al CEIP La Palmera del districte de Sant Martí. Durant tot un semestre, els tallers donaran suport […]

3/02/2017

El NoParo.org ha donat suport socioeducatiu a 17 joves del districte 22@


Al llarg del 2016, NoParo.org ha aconseguit que 17 joves rebessin formació i orientació laboral gràcies a la col·laboració de l’associació d’empreses del 22@Network. La iniciativa d’aquesta campanya busca crear sinergies entre la xarxa de professionals i els joves del districte a través del Projecte Click. Concretament, el Click és un servei socio-educatiu adreçat a […]

Tags