Notícies

28/04/2017

CIRCUIT DEL CANVI VITAL: un programa obert a tots els ciutadans


Durant aquest mes, Ràdio Granollers, Nació Digital i diari Ara Granollers han fet difusió del Circuit del Canvi Vital, el cicle d’activitats sobre orientació laboral i vital de la Fundació IReS. Els mitjans han ajudat així a complir l’objectiu del circuit: arribar a totes aquelles persones que vulguin fer un canvi substancial a les seves […]

28/04/2017

IMPULSA GRANOLLERS ENDEGA AMB ÈXIT EL CIRCUIT PEL CANVI VITAL


 El projecte de la Fundació IReS, Impulsa Granollers, ha endegat durant aquest mes d’abril el Circuit pel Canvi Vital amb la col·laboració de Theke Espai per emprenedors  un conjunt de xerrades i tallers gratuïts sobre com emprendre i assolir els propòsits de vida i fer realitat un projecte vital. Adreçat a tots els ciutadans, aquest […]

28/04/2017

L’Aferra’t participa a Volcans, nou programa de BTV


El proper divendres 5 de maig s’estrena Volcans, un programa de BTV que pretén mostrar històries sinceres i vertaderes d’amor, passió i emocions de tota mena. Històries amb les que els espectadors s’hi puguin sentir identificats. En total 13 capítols que conviden a reflexionar sobre els temes universals i centrals de la vida humana.  Un dels […]

27/04/2017

El Grupo ICA col·labora amb el Noparo.org amb un taller sobre Apps


El passat 12 d’abril, l’empresa Grupo ICA va rebre a un grup de joves del Projecte Click per oferir un taller monogràfic sobre el món de les Apps. Aquest taller ha format part del Noparo.org, la iniciativa d’RSC que la Fundació IReS porta a terme juntament amb el 22@Network. El Grupo ICA és una empresa […]

25/04/2017

Aquest Sant Jordi, 32 empreses i entitats han format part de la nostra #FamíliaDrac


Un total de 32 empreses i entitats han col·laborat amb la campanya Una rosa per una causa, una iniciativa solidària en favor del projecte Casal en Família de la Fundació IReS. Entre els dies 21 i 24 d’abril, es van repartir més de 800 roses entre el personal de moltes empreses que van adherir-se a […]

24/04/2017

Sant Jordi 2017: Una diada en #FamíliaDrac


10.091,81€ recaptats amb la campanya “Una rosa per una causa” Gràcies al suport dels ciutadans, de les empreses i entitats catalanes que hi han col·laborat hem recaptat 10.091,81€ amb més de 2.300 roses solidàries a través de la campanya Una rosa per una causa. D’aquesta xifra, 6.280,83€ es van recollir a la parada del Majestic […]

20/04/2017

El Diari Ara difon #FamíliaDrac


Un any més, el Diari Ara se suma a la campanya solidària de Sant Jordi de la Fundació IReS publicant un faldó publicitari en la seva versió en paper. Enguany el faldóva sortir publicat els dies 17, 19 i 22 d’abril. Gràcies!

19/04/2017

La premsa generalista es fa ressò de la campanya #FamíliaDrac


La campaña “Una rosa para una causa”, bajo el lema # FamíliaDrac, ha contado con una gran difusión en los medios generalistas. Diarios como El Mundo, La Vanguardia y el ABC.es han incluido esta iniciativa entre la oferta de Sant Jordi solidario de Cataluña.

Tags