Notícies

13/03/2018

Una reflexió sobre el populisme punitiu


El diari de Catalunyaplural.cat, ha publicat recentment un article de la Mariona Canongia, Coordinadora del servei Mesures Penals Alternatives (MPA) gestionat per IReS, en què reflexiona sobre el “populisme punitiu” generat amb el debat actual sobre la presó permanent revisable. Com a professional de l’àmbit de justícia, la Mariona ofereix una perspectiva social més àmplia […]

12/03/2018

Els Clicks ja tenen nou local, els ajudes a equipar-lo?


 A partir de la propera setmana, les activitats del Projecte Click es duran a terme en un local propi. L’equip i els joves del projecte marxen a un espai cedit per l’Ajuntament i ubicat a la Plaça de les Glòries. Ben a prop del barri! A més de realitzar les activitats d’aquest projecte socioeducatiu, els […]

7/03/2018

8 de març: IReS s’adhereix al Manifest “Veus que no veus” i dóna suport a la vaga general feminista


Fundació IReS s’adhereix a la declaració institucional 8 de març de la Generalitat de Catalunya “Veus que no veus” i dóna suport a la Vaga Feminista, impulsada pel moviment feminista a nivell internacional, que vol fer visible que “si les dones parem, el món s’atura”. Com a entitat que treballa dia a dia en l’atenció […]

5/03/2018

L’Aferrat al TNC: un grup del projecte gaudeix de la darrera adaptació catalana del clàssic


El passat 22 de febrer algunes persones que formen part del projecte Aferra’t van gaudir de l’oportunitat de veure l’obra Frankenstein al TNC, a través del programa d’Apropa Cultura. Després de l’obra, protagonitzada per Joel Joan i Àngel Llàcer,  van poder comentar les impressions que havien tingut, coincidint que havia estat una molt bona adaptació […]

Tags