Notícies

16/05/2018

El repte de les entitats socials: convertir-se en laboratori d’idees


El passat divendres 11 de maig, Social.cat va publicar un article d’opinió de l’Esther Gil, Responsable de l’Oficina de projectes de la Fundació IReS, sobre elrepte que tenen les entitats socials: posicionar-se com agents de canvi i transformació social no només des de l’acció social sinó també des de la generació de coneiximent i idees. […]

7/05/2018

10 Maig: JORNADA D’EXECUCIÓ PENAL A LA COMUNITAT I JUSTÍCIA RESTAURATIVA


El proper 10 de maig tindrà lloc una Jornada sobre Execució Penal a la Comunitat i Justícia Restaurativa a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Data: 10 de maig Lloc: Sala Sanvicens. Aula del Departament de Teoria i Història de l’Educació. Facultat d’Educació. 3er pis, edifici Llevant. Campus Mundet. Universitat de Barcelona. PROGRAMA: […]

7/05/2018

Obertes les places per al Màster de justícia restaurativa i Execució penal a la comunitat


4a. Edició del màster i 7a. Edició del postgrau d’execució penal a la comunitat En el marc del seu compromís de formar els professionals del futur, la Fundació IReS participa en la realització del Màster de Justícia restaurativa i Execució penal a la comunitat en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i el Departament de […]

Tags