Notícies

12/06/2018

6a edició de la Festa Somriu per la infància


Aquest passat dissabte 9 de juny, els infants que formen part del grup de refoç escolar de l’Institut Bernat Mege van gaudir d’un dia sencer a Portaventura gràcies a la festa “Somriu per la infància”, organitzada per sisè any consecutiu per la FEDAIA, la Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. “Somriu per la Infància” és el […]

11/06/2018

“Bones idees per canviar el món”: El Projecte Click reconegut pel seu compromís amb els joves


El Projecte Click de la Fundació IReS va ser reconegut per haver treballat l’objectiu 9, d’Educació i acció ciutadana

11/06/2018

Voluntaris de “la Caixa” fan una gimcana pels infants del Casal en família de Manacor


Per a celebrar un dia de voluntariat amb els seus treballadors i treballadores, “la Caixa” va convidar a totes les entitats que treballen en “Caixa Proinfància” a una diada lúdica-esportiva en la qual Fundació IReS no podia faltar. Els infants van gaudir d’una gimcana amb què havien de passar unes quantes proves. com ara la […]

11/06/2018

IReS a la Fira d’entitats de Manacor


El passat 31 de maig de 2018, la Fundació IReS va ser convidada a participar de la fira d’entitats juvenils organitzada per l’ajuntament de Manacor conjuntament amb altres fundacions com Aproscom, 3 Potes, Càritas Diocesana, Club Esportiu Reis i Dames de Llevant, Creu Rotja Joventut Manacor, Fundació Trobada, Impuls Ara, Manafoc i Renou Col·lectiu. La […]

11/06/2018

Visita de la Directora de RRHH de la cadena hotelera Sol Meliá al programa Més lluny


El passat 1 de juny,  la Directora de Recursos Humans de l’Hotel Sol Meliá va realitzar una dinàmica xerrada als usuaris i usuàries del programa Més Lluny. Va explicar el funcionament de la cadena hotelera, el departament de RRHH i com es donen els processos de selecció i va aprofitar per animar a totes les […]

6/06/2018

REPTE 22: NOVES OPORTUNITATS DE FUTUR PER ALS JOVES DEL CLICK


Fundació IReS i 22@Network impulsen el Repte 22: una iniciativa per aconseguir 22 beques per a joves del Projecte Click. Perquè la situació econòmica dels joves i les seves famílies no hauria de ser un obstacle en el seu desenvolupament.

4/06/2018

El Projecte Click rep el premi RetinES 2018


El  vídeo Com t’agradaria que fos el local del Projecte Click, elaborat pels joves i educadors i educadores del Projecte Click de la Fundació IReS ha estat guardonat amb el premi RetinES 2018, un concurs de projectes audiovisuals d’educació social. RetinES és un canal i comunitat web obert a persones que vulguin contribuir a generar […]

Tags