Notícies

30/07/2018

Programa d’impuls de l’ocupació en el sector de l’hostaleria a l’Aferra’t


Al llarg del primer semestre d’aquest any, des del projecte Aferra’t s’ha dut a terme un projecte d’impuls de l’ocupació en el sector de l’hostaleria. Hi han participat 26 persones a les que se les ha acompanyat a enfocar el seu pla de recerca de feina  cap al sector de la hostaleria. Cada persona ha […]

30/07/2018

El Centre Obert les Fades se’n va de colònies


Del 16 al 18 de juliol i com a tancament del curs i casal del Centre Obert les Fades, els infants varen a anar de Colònies a Mas Can Pic, una casa situada a la població de Taradell (Osona).  Varen poder gaudir de la natura fent jocs al bosc, activitats de piscina, activitat tranquil·la (pintura de […]

30/07/2018

Ràdio Balear convida a la Fundació IReS


El passat 24 de juliol, el programa Solidarios amb Martina Romero de Ràdio Balear va convidar a la Fundació IReS per donar a conèixer i fer difusió de la tasca de l’entitat en general i, en especial, la que duu a terme al territori Balear. En la primera part del programa, va intervenir telefònicament Natàlia […]

30/07/2018

Casal d’Estiu: les vacances de moltes famílies de La Pau


Aquest any el casal d’estiu de La Pau transcorre del 16 de juliol al 24 d’agost, i hi participen infants d’entre 3 i 17 anys. Les seves famílies també són convidades a assistir tots els dimecres a la piscina i a les sortides en general, podent compartir activitats d’oci i reforçar els vincles amb els […]

19/07/2018

Casal en família, on cadascú dels participants és un element indispensable


El projecte acomiada la fi de curs amb les colònies d’estiu 2018 Amb el Casal en família, acabem un curs carregat d’experiències i aprenentatges, el qual ha representat l’entrada de noves famílies al Casal i en el que hem pogut seguir teixint nous vincles i ampliant la xarxa d’amistats amb les que seguirem compartint l’any […]

17/07/2018

IReS Balears participa del vídeo #TeixintBarris de Palma, una iniciativa per fer més participativa la ciutat


La Taula d’entitats de la zona centre de Palma ha produït un material audiovisual en què entitats, serveis i associacions apareixen per convidar a tothom a fer comunitat. Volen teixir un vincle entre els barris de Mercat, Missió, Sindicat i Sa Calatrava a fer comunitat i enfortir la xarxa. #TeixintBarris és el nom d’aquesta iniciativa […]

16/07/2018

El teu fill o filla vol ser ‘youtuber’? Fes ‘like’!


Un article d’opinió del Carles Nieto, coordinador de projectes d’Infància i Joventut de la Fundacio IReS, sobre YouTube.

15/07/2018

IReS assisteix al curs “Radicalització i agressors de delictes de violència extrema o terrorisme”


Aquest mes de juliol, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, s’ha celebrat durant tres dies el Summer Course, un curs organitzat per la Plataforma Europea de la Justícia Criminal (Criminal Justice Platform Europe), sobre Radicalització i agressors de delictes de violència extrema o terrorisme (Radicalitsation and Violent Extremism Offenders). En aquest curs va participar […]

Tags