Notícies

31/12/2018

Acomiadem el 2018 amb més de 14.000 persones ateses


Just acomiadant l’any 2018, fem balanç de l’atenció a famílies i persones vulnerables que hem fet des dels diferents programes socials a l’entitat. Als serveis socials de les entitats atenem i acompanyem família a família i persona a persona, però més enllà de la nostra tasca com a entitat social, el que cal és un canvi en […]

28/12/2018

Betevé visita el taller de Youtubers del Click


Les càmeres de Betevé visitaren ahir el taller de Youtubers del Click, impartit pel periodista i youtuber Roc Massaguer (@outconsumer), qui col·labora habitualment amb el projecte. El Notícies 73 d’ahir, 27 de desembre, recollia les imatges i les declaracions d’alguns dels seus protagonistes. A partir del minut 6:45: https://beteve.cat/btv-noticies-73/btv-noticies-73-42/ 

28/12/2018

Social.cat: “Qui no vol erradicar la pobresa?” per Iván López León


Avui, el diari online Social.cat publica l’article d’opinió “Qui no vol erradicar la pobresa?” elaborat per l’Iván López León, treballador social del Projecte Aferra’t de la Fundació IReS. L’Ivan apel·la a la necessitat de reflexionar sobre les causes de la pobresa i n’assenyala el sistema capitalista i la política actual com les causes principals. Hi […]

23/12/2018

Un total de 55 infants infants del Casal en Família i Taula Proinfància reben regals


Aquest any, els regals que han desembolicat els petits i petites del Casal, els han portat els reis de Mattel, FEDAIA, LUSH i Grup ICA, empreses i entitats que han donat joguines i altres sorpreses per al projecte.

23/12/2018

L’Aferra’t omple el Casal Llacuna amb la seva festa de Nadal


Inclusió social: La mirada crítica com a eina per comprendre i canviar la realitat social en què vivim. Més de 100 persones usuàries del projecte Aferra’t celebren juntes tot el que han viscut durant un any

21/12/2018

Nadal Solidari 2018 al Port de Barcelona: la 13na edició de la campanya solidària recapta 5.752 productes


El 19 de desembre, es va celebrar la 13na edició del Nadal Solidari al Port de Barcelona, amb la qual s’ha recaptat més de  5.000 unitats  de productes d’higiene per a la Fundació IReS entre els treballadors i treballadores, empreses i entitats de la Comunitat Portuària. Tot el recaptat, que ha superat les xifres de 2017, es distribuirà a […]

21/12/2018

Manual de supervivència: per unes festes diferents!


El nostre equip de professionals d’Acció Social ha elaborat un llistat de propostes per gaudir plenament de les festes de Nadal. Perquè tothom s’ho mereix, aquí teniu un Manual de supervivència per unes festes diferents!  

20/12/2018

TRAM i la Fundació IReS signen un acord de col·laboració per finançar els estudis de joves en situació de vulnerabilitat


TRAM i la Fundació IReS han signat per primer cop un conveni de col·laboració per finançar beques per a joves en situació de vulnerabilitat que viuen al districte de Sant Martí de Barcelona.

Tags