Notícies: Violència familiar i de gènere

6/02/2018

“Gràcies per fer-nos valents”


Finalitzen els grups del programa d’atenció per a fills i filles de dones víctimes de violència de gènere. El passat mes de gener van finalitzar diferents grups del Programa d’Atenció per a Fills i Filles de Dones Víctimes de violència de Gènere, un programa que pertany al Servei Municipal d’Atenció Integral a la Violència de […]

30/01/2017

El Projecte Fils a Radio Libertad FM


Avui, Dia Nacional de la No violència i de la Pau, el mitjà de ràdio Libertad FM  ha entrevistat a la coordinadora del Projecte Fils, l’Alba Fernández Pous, per parlar sobre la metodologia d’IReS basada en l’apoderament de famílies i persones que viuen situacions de conflicte i/o violències. “Atenem a persones i famílies per fomentar la cultura de la pau […]

29/07/2015

Social.cat dóna difusió a l’article divulgatiu de l’equip de violència


Social.cat dóna difusió a l’article divulgatiu de l’equip de violència sobre els costos de l’atenció a persones que viuen en entorns de violència.

28/07/2015

Eines per a construir relacions de parella més saludables i conscients


Des de la Fundació IReS treballem els entorns de conflicte des d’una visió integral i de prevenció. Per això és molt important donar a conèixer les eines necessàries per tenir una relació de parella saludable i conscient. Llegeix els mites sobre l’amor i les eines per a fer front a situacions de conflicte i/o violència.

13/07/2015

El Projecte Fils al full informatiu del CEESC


El CEESC dóna difusió al Projecte Fils de la Fundació IReS al número 72 del seu full informatiu.

9/07/2015

IReS Balears: els nens i nenes del Programa Mentories reben el seu primer bateig de piragüisme.


Els nens i nenes del Programa Mentories d’IReS Balears reben el seu primer bateig de piragüisme. Un dia inoblidable ple de somriures i amistat. Una activitat en equip que els ha permès consolidar lligams.

30/06/2015

“A més d’ajudar-nos a créixer com a futures professionals, fer de voluntàries ens ha ajudat a créixer com a persones.”


La Claudia Blanes, la Marta Galceran, la Clara Tiffon i l’Anne-lous van den Ende van ser les guanyadores del concurs d’estratègia i disseny de la campanya “Una rosa per una causa” de Sant Jordi 2015. Coneix la seva experiència com a voluntàries!

4/06/2015

TRENCANT MITES SOBRE ELS INFANTS VÍCTIMES D’AGRESSIONS


Un dels objectius de la Fundació IReS en el treball que fem vers la violència en els nostres Serveis Fils (a Catalunya) i Mentories (a Balears), és la intervenció però també la identificació dels contextos que poden generar situacions de violència per prevenir-los i deconstruir els mites generats entorn a la violència en la infància. En el dia de dels infants víctimes, coneix que hi ha de mite o de realitat sobre els infants víctimes d’agressions.

Tags