14/12/2017

Aferra’t tanca un any d’activitats per la inclusió social

Retrobaments, regals per a tothom, i música. Costa imaginar l’equip Aferra’t sense acabar l’any amb una festa tan engrescadora com la seva, perquè a més de ser un projecte per a la inclusió, hi treballen professionals que creuen que la intervenció social només és transformadora quan es reconeix a l’altre persona com a igual, com “algú capaç d’agafar les regnes de la seva vida i  superar les situacions complexes a les que hem de fer front tots plegats”, assegura l’Ivan Lòpez, Treballador Social d’IReS.

I això és el que es va viure el passat 14 de desembre, a la festa de nadal de l’Aferra’t en què es tancava l’any amb un total de 85 persones que han estat usuàries del projecte, de les més de 30 activitats i les hores d’atenció en grupal o individuals.

La jornada festiva va comptar amb l’actuació del músic senegalès Ibrahima Sane (Ibra Tomba Tomba), qui va oferir un concert exclusiu per a les famílies del Projecte Aferrat, i amb el Caga Tió de l’Aferrat, un convidat molt especial que portava regals per als més petits.

Un dia per recordar, unir-se i aferrar-se a aquesta força col·lectiva que caracteritza aquest equip de treball en xarxa, format per professionals de l’àmbit social i de les persones que són ateses pel servei. Pel canvi, per la inclusió i per la il·lusió d’un nou any.

Tags