25/04/2016

AQUEST SANT JORDI HEM SALVAT EL DRAC!

La campanya de Sant Jordi #SalvemElDrac aconsegueix una alta participació ciutadana

Les roses venudes a empreses i a la parada ubicada a l’Hotel Majestic, han conclòs una diada de St. Jordi on s’han venut més de 2.300 roses i s’han recaptat un total de 10.372,51€,  dels quals 6.407,50€ s’han obtingut gràcies a l’acció de Responsabilitat Social del Majestic Hotel & Spa Barcelona, on el preu de la rosa solidària l’han fixat els propis ciutadans.

Aquest any la rosa venia acompanyada del conte #SalvemElDrac, una versió de la llegenda de Sant Jordi explicada pel mateix drac amb la que es convidava a reflexionar sobre els motius que pot portar a qualsevol de nosaltres a ser exclosos socialment.

El gran protagonista de la jornada, el drac, va signar el seu conte com un escriptor més mentre es feia fotografies amb els més petits. Molts turistes i ciutadans s’aturaven davant del cor gegant que cobria bona part de la façana del Majestic per fer-se fotografies i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #SalvemElDrac.

La recaptació obtinguda de la venda de roses es destinarà al Projecte Fils i permetrà realitzar  280 atencions a infants i famílies que viuen situacions de conflicte i/o violència.

Moltes gràcies a tots els ciutadans que es van apropar a comprar les nostres roses-conte i als voluntaris, empreses i entitats que, amb el seu suport a la causa, han fet possible un any més aquesta gran festa solidària:

Majestic Hotel & Spa Barcelona, Bouquet, Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull,  Festival Iberoamericano de la Comunicación Publicitaria El Sol , Marc Martí, Diari Ara, 22@ Network, Xarxanet, Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, ECAS, Nestlé, Col.legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona , Beabloo, Informática El Corte Inglés, BAC Engineering Consultancy Group, Cecle, Innovat Hotels SL, Birchman Consulting SL, Foment del Treball Nacional, Knowledge Innovation Market SLU, Cementiris de Barcelona, Accor Hoteles España SA, Hill & Knowlton España SA, Asesoría Sáinz de Baranda, SIGMA Gestión universitaria A.I.E., Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Pasiona Consulting SL, Cobarna fruits SL, Grupo ICA, Felca Servicio SA, Haribo, Agrolimen.

Tags