23/01/2018

Casal en Família i CO Porto Cristo de Balears celebren la Festa de Sant Antoni

Infants i famílies descobreixen junts les tradicions de les Illes  

En un ambient d’emoció i festivitat, el Casal en família de Manacor i el Centre Obert de Porto Cristo han viscut  amb molta emoció la Festa de Sant Antoni, el sant més popular de les Illes Balears, que enguany s’ha celebrat entre el 4 i el 16 de desembre.

Per formar part d’aquesta festa patronal, els més petits van crear un mural del casal amb el lema de Sant Antoni i de Sant Sebastià, i els joves van participar del fogueró de Sant Antoni a la plaça Raimundo Clar, submergint-se a la festa a través de batucades, ballades, torrades i dimonis.

La majoria d’infants i famílies que participen en aquests serveis són nouvinguts i no coneixen molt les tradicions que envolten la festa, per això els educadors i educadores del Casal han aprofitat per fer un conte contes on explicaven la seva història, un taller de màscares de dimoni i un trivial amb preguntes sobre Sant Antoni.

Per acabar d’arrodonir aquestes activitats, van compartir una passejada pels foguerons, semblants a les falles valencianes. Aquest va ser un espai on les famílies van gaudir de la creativitat dels vilans que, amb molt d’entusiasme, havien realitzat la tasca de decorar i ambientar aquesta festa.

3 4 5 6 7 8

 

 

 

 

 

 

Tags