19/07/2018

Casal en família, on cadascú dels participants és un element indispensable

El projecte acomiada la fi de curs amb les colònies d’estiu 2018

Amb el Casal en família, acabem un curs carregat d’experiències i aprenentatges, el qual ha representat l’entrada de noves famílies al Casal i en el que hem pogut seguir teixint nous vincles i ampliant la xarxa d’amistats amb les que seguirem compartint l’any vinent.

Aquest ha estat un any de grans descobriments, i la intensitat que se n’ha derivat ha fet que totes les persones que hi han format part s’enduguin l’alegria d’haver-ho fet possible, sent cadascú dels participants un element indispensable per a que el Casal hagi estat el que ha estat.

Amb les famílies, tant infants com adults, s’han pogut treballar varietat d’aspectes en relació al benestar general, sempre des de l’òptica del lleure i l’acompanyament a la família, i sigui quina sigui la seva naturalesa o particularitat. Considerem la diversitat és un factor enriquidor per a cada una de les persones que hi participen i pel Casal en general. Des d’inici de curs fins ara, a més, s’han compartit grans moments en entorns diversos, des de la sortida al cinema, l’excursió al Poble Espanyol i al Tibidabo, i, finalment, acabar el curs amb les colònies familiars que s’han realitzat aquest últim cap de setmana de juny. Unes colònies tan autèntiques com les famílies que hi han participat. Unes colònies que ens han fet sortir de la zona de confort portant-nos inoblidables vivències. Unes colònies que ens han fet descobrir la cara més divertida de cadascú. En definitiva, unes colònies que només han provocat més ganes de seguir explorar-nos i mirar-nos des de la proximitat.

Ens acomiadem del curs, doncs, i ens preparem pel refrescant Casal d’Estiu que està a punt de començar! Finals i inicis que ens renoven l’energia.

De part de l’equip del Casal en Família i famílies: Bon estiu!

Notícies juliol (2)

 

 

banner250x250px_CAT

Tags