8/01/2019

Com són les colònies Urbanes de Nadal?

Infants d’entre 3 i 12 anys gaudeixen d’una setmana d’activitats lúdiques amb la Taula Proinfància de Manacor

Gairebé una vintenta d’infants han començat aquest 2019 amb a les colònies urbanes que ha dut a terme l’equip de la Taula Proinfància de Manacor.

Els nens i nenes participants, d’entre 3 i 12 anys, han gaudit d’activitats, tallers i sortides durant els matins de la primera setmana de l’any. Totes les activitats van ser proposades per ells i consensuades amb les educadores que després d’una posada en comú de certes normes a seguir han aconseguit un clima molt participatiu i de bon rotllo des dels més peques als més grans.

Poder gaudir de colònies urbanes totalment gratuïtes per a les famílies suposa per als  infants una oportunitat de disposar d’un espai  segur on fer activitats d’oci i lleure on desenvolupar la seva autonomia, relacionar-se amb un grup d’iguals i potenciar una comunicació positiva entre infants i adults. El fet que els nens o les nenes participin a l’hora d’organitzar els tallers i activitats afavoreix la seva capacitat de diàleg, organització i sobretot es cerca arribar a un consens.

Paral·lelament, les colònies urbanes, ofereixen a les famílies (la majoria monomarentals) la tranquil·litat de deixar els infants a un lloc segur mentre elles treballen o poder gaudir d’unes hores personals.

banner250x250px_CAT

Tags