8/09/2017

Dos famílies i set infants a les colònies del Casal en família de Manacor

El passat  12 d’agost, el Casal en Família de Manacor va acomiadar l’estiu gaudint d’un cap de setmana de relax a la platja alberg familiar de la Colònia de Sant Pere (Artà). Allà, un total de 17 persones, entre els educadors, els membres de dos famílies i set infants, van compartir durant uns dies d’activitats i temps d’esbarjo en un entorn natural.

Amb la família com a centre d’interès de la convivència, l’estada va permetre als infants i famílies millorar la cohesió de grup, enfortir el vincle familiar i treballar diverses dinàmiques i hàbits, tot observant-les en un àmbit de lleure.

A més d’aquest treball en equip, les famílies van compartir un dia de platja, van dinar tots junts i els infants, i alguns dels més grans,  van aprofitar per conèixer les espècies de la flora i la fauna marina autòctones de les Balears de la mà de la Mercè, una experta en fauna marina.

Com a colofó de les colònies, les cuineres de l’alberg van preparar una deliciosa paella de marisc que tots els que formen el Casal en família de Manacor vam compartir com a últim àpat. Perquè les colònies d’estiu creen vincles i instants que perduren per sempre.

Casal en família Manacor

Tags