8/02/2018

El Click visita per tercer any les instal·lacions del Twentytú Hostel de Barcelona, l’alberg més innovador i sostenible de la ciutat

El Projecte Click ha començat l’any amb molta empenta i amb activitats per inspirar als joves per a dissenyar els seus plans de futur. Una d’aquestes activitats ha estat la visita a les instal·lacions del Twentytú Hi-Tech Hostel, l’alberg més innovador i sostenible de la ciutat de Barcelona (i el primer a tot el món a aconseguir la certificació Biosphere Responsible Tourism).

Acompanyats per l’Ignasi Uñó, cofundador de Twentytú Hi-Tech Hostel, el grup de joves Click van aprendre sobre els avantatges que té emprendre dins del sector hostaler integrant les noves tecnologies i partint d’unts criteris de sostenibilitat i responsabilitat social.

Algun dels exemples de com apliquen aquets principis a l’alberg són l’estalvi de consum energètic a través de la il·luminació dels passadissos amb llums LED i amb detectors de presència, o el sistema de recuperació d’aigües de les dutxes cap a les cisternes dels lavabos; instal·lacions que van poder comprovar per ells mateixos durant la visita.

Per acabar la jornada, l’Ignasi els va convidar a un berenar degustació de cheesecakes al Carrot Cafè de Poblenou, on van aprofitar per compartir possibles idees per aplicar en un futur en aquest innovador concepte d’allotjament urbà.

Aquest és el tercer any que Twentytú convida a les seves instal·lacions a joves i educadors del Projecte Click de la Fundació IReS. Com a projecte compromès amb la ciutat i les persones que hi viuen, Twentytú representa l’esperit d’innovació, de renovació, i de respecte i consciència pel medi on vivim, segurament prioritats que caracteritzaran molts projectes de futur, esperem, dels joves amb els quals treballem avui dia.

El Click al Twentytú Hi-Tech Hostel

Tags