7/04/2017

El Drac de Sant Jordi, el nou “influencer” de les xarxes, publica #FamíliaDrac

“Qui ho havia de dir, que jo, un drac de passat incendiari i amb tres dragonets a càrrec em convertiria en tot un expert en consells de vida, el que ara es coneix com un influencer!”

Descobreix la nova faceta del Drac més carismàtic de Sant Jordi a www.unarosaperunacausa.org i entra en el sorteig d’una nit de conte en una suite del Majestic Hotel & Spa.

Un any més, en col·laboració amb empreses i entitats catalanes, la Fundació IReS celebra la Diada de Sant Jordi amb la campanya solidària “Una rosa per una causa”, aquest any sota el lema #FamíliaDrac. 

Després de l’èxit de #SalvemelDrac, la seva darrera publicació, el Drac publica enguany La llegenda de la #FamíliaDrac, un conte que explica com es converteix en tot un influencer de les xarxes socials. I estigueu ben atents, perquè el Drac s’ha fet amb les xarxes d’IReS per poder compartir un munt de consells de vida! Seguiu-lo per no perdre-us cap DracConsell: Facebook | Twitter Instagram | Linkedin.

La llegenda ha estat il·lustrada pels infants del Casal en Família, projecte destinatari de la recaptació de la campanya d’enguany. Amb aquesta història simpàtica i divertida es busca sensibilitzar sobre les situacions en què es troben molts infants i famílies a Catalunya. Alhora, relata totes aquelles dificultats amb les quals tots podem veure’ns identificats perquè, tothom pot ser una #FamíliaDrac. Qui no ha tret foc pels queixals alguna vegada?

El diumenge 23 d’abril podreu aconseguir, un any més, la vostra rosa-conte solidària a la parada del Majestic Hotel & Spa a canvi d’una donació voluntària. El Drac us hi espera per presentar-vos la llegenda i fer-se fotografies amb els més petits. També hi haurà un marc-photocall ben florit on fer-s’hi fotos per compartir-les després a les xarxes amb el hashtag #FamíliaDrac i, d’aquesta manera, ajudar a difondre la nostra causa.

Com ja és tradició, la campanya ha comptat des d’un inici amb la col·laboració del Majestic Hotel & Spa, el taller floral Bouquet i la Facultat de Comunicació Blanquerna – URL; els alumnes han definit el concepte creatiu de la campanya i dissenyat els materials.

Aquest 23 d’abril, descobreix la faceta més carismàtica del Drac de Sant Jordi a la parada del Majestic.

drac conteT’hi esperem! 

 Diumenge 23 d’abril de 9h a 20h

Passeig de Gràcia 68, cantonada C/València

Majestic Hotel & Spa Barcelona

www.unarosaperunacausa.org 

 

Tags