9/10/2017

El Projecte Click a la 16ª edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou

Avui s’ha presentat la 16ª edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou en què el Projecte Click participa per segon any consecutiu amb el seu taller artístic Sacseja Poblenou.

El Carles Nieto, coordinador del Projecte Click, junt amb la Sara García, formadora del programa, han presentat aquest taller a la roda de premsa del festival, que té objectiu principal oferir un espai de creació artística als joves perquè es puguin expressar amb veu pròpia. Des del passat 27 de setembre i fins el 20 d’octubre es troben cada dimecres i divendres de 17h a 19h per crear, experimentar i compartir.

Sacseja Poblenou s’emmarca dins de la secció Educació del festival a través del Projecte HI SÓC, realitzat juntament amb la Fundació IReS i guiat i coordinat per la Sara García Guisado i els joves del projecte Click. Enguany el festival ha atorgat el protagonisme al barri, raó per la qual la roda de premsa s’ha dut a terme a una de les places del districte, envoltants pels veïns de Poblenou ja que està compromès a seguir generant un ferm vincle amb el territori amb propostes i projectes de comunitat.

Entre el total de 17 espectacles, el projecte final dels joves Click es podrà veure entre del 19 al 22 d’octubre als diversos espais d’espectacles del barri de Poblenou.

Taller Invitació 15_09_07

2017capsalera_webokk

Tags