13/04/2018

En què ens pot ajudar conèixer-te?: Joves Click pregunten als treballadors del Grupo ICA

El click torna a les instal·lacions del Grupo ICA

Ahir, un grup de 6 joves de l’activitat Click a l’Institut, que es fa tots els dimecres als institut Bernat Metge i 4 cantons, van compartir una tarda de taller amb el Grupo ICA,  empresa proveïdora de solucions en tecnologies d’informació i comunicacions amb més de 30 anys d’experiència en el districte.

La Laura Salvans, qui va dinamitzar tota l’activitat, els va preparar una dinàmica per conèixer els diferents serveis que presta l’entitat empresarial al 22@, el districte de la innovació.

Després de la presentació de l’empresa, els va donar un recull de preguntes perquè poguessin votar aquelles que els hi semblaven més interessants. Les 4 més votades serien les que farien a altres professionals de la casa.

El pacte amb aquests professionals era que havien d’explicar la tasca que desenvolupaven a la feina però a partir de respondre a aquelles 4 preguntes.

Les més votades van ser:

Quin ha estat el teu principal fracàs i el principal èxit en la teva feina? ( que va ser la més votada de totes)

Com és el teu cap?

Com és el teu dia a dia?

En què ens pot ajudar conèixer-te?

A partir d’aquí van conèixer al Víctor i al Xavi que els van explicar coses molt interesants.

El Miquel els va explicar que havien desenvolupat el sistema de gestió d’expedients i receptes per metges i que això és una gran responsabilitat perquè no es pot cometre un error. Us imagineu que el sistema s’equivoca i la recepta surt amb una dosi diferent? També, com a cap de projectes  va explicar que el treball en equip és fonamental. “Al principi semblàvem una orquestra desafinada però ara toquem tots alhora”, els hi deia.

El Xavi els va parlar dels fracassos “no existeix el fracàs a la feina. Errors sí, però són oportunitats de canvi.” Fins i tot quan et fan fora d’una feina, tens la oportunitat de començar de nou. Has sortit de la teva zona de confort? Doncs això ja és un èxit”

Gràcies al Grup ICA, especialment a la Laura Salvans, el Miquel i el Xavi per facilitar i posar el seu coneixement a l’abast dels joves.

1523463528798  1523463528910 1523463529065 1523463529394

Tags