19/12/2017

La il·lusió de crear el seu propi Nadal

Infants i joves de la Taula Proinfància de Palma adornen els seus centres amb motius nadalencs

Ja fa setmanes que el Nadal ha arribat als Centres Oberts de la Taula Proinfància que la Fundació IReS gestiona a la ciutat de Palma gràcies al Programa CaixaProinfància de l’Obra Social “la Caixa”.

Els educadors i altres professionals van començar a decorar les sales amb els més petits, omplint de motius nadalencs els espais on desenvolupen les seves activitats. Murals, mandales, mitjons… Amb uns quants materials plàstics i una mica d’imaginació han transformat el centre en un univers nou.

Els més grans van compartir passejades pels carrers il·luminats pels llums nadalencs i visitar els betlems de Plaça Cort. Amb els educadors que els acompanyaven, van aprofitar també perquè coneguessin un dels locals més típics de Mallorca, a Can Joan de S’aigua, per provar l’ensaïmada mallorquina que alguns d’elles mai no l’havien tastat. Com a activitat de manualitats, van idear un taller tèxtil on cadascun va decidir què volia fer: una samarreta, una bossa, una  funda per a la flauta, etc., per després pintar-la i decorar-la lliurement.

Tan petits com grans, i els professionals que els acompanyen, han après que el Nadal es crea a partir de moments i vivències i que els regals d’aquesta època tan marcada de l’any són també les estones compartides i el temps que cadascú en dedica a l’altre.

Tags