23/03/2018

La teràpia de tenir cura i consciència de la pròpia bellesa

Taller de cura personal i automaquillatge per a les mares del Casal

Al Casal, un cop més, les mares han estat les protagonistes de la sessió, aprofitant l’activitat per gaudir d’una estona juntes en la que el compartir es transforma en la millor recepta per apoderar-nos.

Aquesta vegada ha estat gràcies a la Núria Cortés, coach i consultora personal de bellesa, qui ens ha ofert un taller d’automaquillatge. A partir d’alguns consells i de la pràctica del maquillatge i l’autocura, hem pogut reflexionar al voltant de l’autoestima, de les nostres necessitats i del temps que ens dediquem exclusivament a nosaltres.

La Núria, especialitzada en l’apoderament femení i en la formació de dones dins de l’àmbit del creixement personal, es vas posar en contacte amb nosaltres a fi de fer-nos arribar la seva proposta per a poder dur a terme un taller gratuït de cura de la pell i automaquillatge. A través d’aquest, es treballa per a una millora en el benestar personal, en la cura d’una mateixa, exposant quins són els factors que ens impedeixen fer-nos sentir bé i quins altres són els que ens agradaria potenciar.

Una experiència enriquidora, colorida i transformadora amb la qual, a part d’aprendre trucs senzills de bellesa i portar-los a la pràctica amb les indicacions de la Núria, hem tingut l’oportunitat de dedicar-nos a nosaltres i a les dones que ens envolten, fent-nos conscients de que encara que existeixin diferències entre totes nosaltres, la cura d’una mateixa ha de ser un valor compartit, la qual cosa suposa el respecte cap a les nostres necessitats i a les de les altres.

Gràcies Núria per compartir-ho amb nosaltres!

 

 IMG-20180301-WA0008

banner250x250px_CAT

Tags