13/09/2016

L’habitació al ras, la més reservada pels donants de l’Hotel Invisible

La campanya solidària Hotel Invisible, que obria les seves portes al novembre del 2015, segueix el seu recorregut gràcies al suport de moltes persones, hotels i empreses sensibilitzades amb la nostra causa i decidides a exhaurir-ne les nits d’insomni.

A dia d’avui l’Hotel ha rebut més de 150 col·laboracions d’empreses del sector turístic i de persones que han fet les seves reserves a través de la web www.hotelinvisible.org. Del total de 12 habitacions, les 3 més reservades han estat:

  1. L’habitació al ras: recaptació destinada a ajudar persones que atravessen situacions de pobresa i evitar així que hagin de dormir al carrer, donant-los noves oportunitats per refer les seves vides.
  2. L’habitació dels cops: recaptació destinada a famílies i infants que viuen situacions de conflicte i/o violència donant-los l’oportunitat de reconstruir les seves vides i teixir nous camins.
  3. L’habitació per tot: recaptació destinada a atendre famílies en situació de desatenció i pobresa que es veuen obligades a compartir espais amb tots els membres de la família i amb d’altres famílies, proporcionant-los l’oportunitat de capgirar aquesta situació i millorar la seva qualitat de vida familiar.

 

Habitacions més reservades

 

Reservar una nit d’insomni a l’Hotel Invisible és fer una donació a la Fundació IReS per evitar que persones en risc d’exclusió hagin de dormir en aquestes habitacions.

En ajudes a exhaurir les nits d’insomni? www.hotelinvisible.org

Fer donatiu Hotel Invisible

Tags