8/06/2017

Més Lluny visita la prestigiosa bodega Can Coleto, a Mallorca

La Bodega Can Coleto, situada a Petra (Mallorca), obria les seves portes el dia 6 de juny per oferir una visita guiada als integrants del projecte d’inserció laboral Més Lluny, d’IReS Manacor. Can Coleta té una reputada trajectòria en la producció de vins ecològics i és una de les bodegues més premiades de l’illa tant a nivell nacional com internacional.

Miquel Jaume, fundador de la bodega i amo de la finca, fou l’encarregat de la visita: un recorregut pel procés de producció, des del tractament del cep i la recollida del raïm fins que es converteix en vi. Però el que el Miquel va aconseguir transmetre anava més enllà dels seus extensos coneixements vitícoles,  vinícoles i d’enologia; va fer tota una reflexió al voltant del respecte cap a l’entorn i, per tant, cap a nosaltres mateixos. Defensar la producció ecològica i incentivar-ne el consum són grans reptes per a la seva empresa.

Com no podia ser d’una altra manera, la visita va acabar amb una degustació exquisita de dos vins de la seva producció, tots dos excel·lents.

 

 

Tags