28/06/2017

On són els límits? L’ Alba Fernandez del Projecte Fils publica un article sobre conflictes i prevenció a Social.cat

Social.cat, diari sobre el Tercer Sector a Catalunya, ha publicat un article de la Coordinadora de Projectes especialitzats en conflictes i/o violències de la Fundació IReS, Alba Fernádez.

Límits, avorrir-se i altres herbes dins d’una botigueta és un article sobre conflictes i prevenció de la violència a l’entorn familiar, un àmbit en què sovint podem trobar les respostes per millorar la convivència i les relacions interpersonals.

Fent servir la descripció de diverses escenes quotidianes de diferents famílies, l’Alba posa exemples de com podem actuar davant determinades circumstàncies animant a les famílies a fixar límits per prevenir situacions que poden esdevenir-se més greus en un futur, fins al punt d’arribar a la violència.

Fils és un projecte adreçat a millorar la situació de persones que es troben en conflicte i/o violència, mitjançant l’acompanyament al llarg de tot el seu procés de recuperació i de les fases d’atenció (acollida, intervenció, tancament i seguiment). Apoderem  les persones per tal que adoptin un paper actiu en la millora del seu benestar, perquè ells són els únics protagonistes de les seves vides.

Article FILS a Social.cat

Tags