24/04/2017

Sant Jordi 2017: Una diada en #FamíliaDrac

10.091,81€ recaptats amb la campanya “Una rosa per una causa”

Gràcies al suport dels ciutadans, de les empreses i entitats catalanes que hi han col·laborat hem recaptat 10.091,81€ amb més de 2.300 roses solidàries a través de la campanya Una rosa per una causa. D’aquesta xifra, 6.280,83€ es van recollir a la parada del Majestic Hotel & Spa Barcelona per al projecte Casal en Família.

Des de primera hora del matí, el número 68-70 de Passeig de Gràcia atreia l’atenció de tots aquells que passejaven cercant el seu llibre o rosa especial i eren molts els que es quedaven encuriosits amb la campanya #FamíliaDrac.

Des dels més petits als més grans, tots volien fer-se fotos amb el nostre Drac Influencer amb el marc de roses reals que el Taller Floral Bouquet havia preparat per a la ocasió a la parada. Tot un treball en equip del que es va fer ressò a les xarxes.

Han estat moltes les persones que s’han sumat a la crida del drac i la seva campanya i voldríem agrair-los a tots la seva solidaritat i temps dedicat: ciutadans, voluntaris i usuaris de la Fundacio IReS. Gràcies a ells podrem continuar amb la nostra tasca al Casal en família, el projecte amb què atenem a infants i famílies vulnerables, amb manca de recursos i dificultats per la cura i l’educació dels fills i filles.

Aquest any, som una família Drac més gran, gràcies!

Majestic Hotel & Spa Barcelona, Bouquet, Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull, Mercabarna, Festival Iberoamericano de la Comunicación Publicitaria El Sol, Diari Ara, 22@Network, Xarxanet, Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, ECAS, Col·legi de Farmacèutics de Barcelona,Nestlé, Levante Capital, Levante Capital y Carburos Metálicos, Informática El Corte Inglés, BAC Engineering Consultancy Group, Birchman Consulting SL, Foment del Treball Nacional, Green Planet, Knowledge Innovation Market SLU, Cementiris de Barcelona, Hesperia Tower , Twentytú Hostel BCN, Asesoría Sáinz de Baranda,SIGMA Gestión universitaria A.I.E., Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Pasiona Consulting SL, Cobarna fruits SL, Comansi, Grupo ICA, Veltia, Felca Servicio SA, Haribo.

Tags