27/11/2017

Social.Cat publica ‘L’adopció: un procés obert per a tota la vida’

Aquest mes, Social.cat ha publicat un article d’opinió de l’Equip de professionals del Servei d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials d’IReS sobre adopcions especials.

Després de la celebració de la Jornada tècnica sobre l’adopció organitzada per la Fundació Privada Portal, l’equip d’IReS, reflexiona en aquest escrit sobre la necessitat que tenen les famílies que han adoptat de ser acompanyades inclús després de finalitzar el procés d’adopció.

Tot procés d’adopció requereix el seu temps. Adoptar un infant amb necessitats especials requereix una atenció i temps particulars, diferents per a cada família, fins i tot després que el procés d’adopció hagi finalitzat.

Aquest article, de to reflexiu i interpel·lant, és el resultat de l’experiència dels professionals que treballen en el servei que, durant més de 15 anys, han vist que amb l’adopció, a banda de ser mesura de protecció d’un infant, les famílies requereixen d’uns temps propis i específics així com l’existència d’uns determinats espais d’atenció per gairebé tota la vida.

Podeu llegir l’article sencer aquí:

socialcat adopcions 1

socialcat adopcions 2

 

Tags