24/10/2014

Un experiència única gràcies al Càmping la Tordera

A Catalunya existeixen famílies que presenten diferents problemàtiques que dificulten l’educació positiva dels infants. En determinades ocasions aquestes problemàtiques fan necessària la tutela temporal dels infants, una tutela temporal de la que s’ocupa el CRAE, Centre Residencial d’Atenció Educativa, on es té cura dels infants mentre es treballa amb la família biològica o es busquen altres opcions com els acolliments familiars. El CRAE no és un recurs de justícia de menors sinó de protecció: preservar els menors de situacions desfavorables pel seu desenvolupament és la nostre prioritat.

El cap de setmana al Càmping la Tordera ha estat una sortida molt positiva, un canvi de rutina pels nois i noies i una experiència única que ha permès també enfortir lligams. “Sols calia veure les cares dels nois i noies per saber que la sortida del cap de setmana va ser una alegria i que ens va anar molt bé”, explica en Sergi, educador del CRAE. El dissabte van gaudir d’una jornada al parc aquàtic, varen menjar el dinar preparat pel Càmping la Tordera i al tornar varen contemplar la posta de sol des de la platja. Les pizzes del sopar i els bungalows que tan bé havia preparat el Càmping La Tordera, van ser un gran encert i el punt final d’una jornada diferent. El diumenge, malgrat el mal temps, va passar el dia entre rialles i jocs de taula. En Sergi destaca que “sens dubte ha estat una experiència a repetir”. Educadors i nois i noies varen fer un escrit agraint al Càmping la Tordera tot el que havien fet per ells.

Ser “Donant de moments feliços” és regalar oportunitats, és obrir nous camins i construir noves experiències per consolidar els pilars d’un futur diferent. El Càmping la Tordera ha ajudat a que els nois i noies del CRAE visquin una experiència diferent i puguin gaudir de moments de felicitats que els ajudin a afrontar el seu futur amb força i positivisme.

MOLTES GRÀCIES CÀMPING LA TORDERA.

Tags