11/06/2018

Visita de la Directora de RRHH de la cadena hotelera Sol Meliá al programa Més lluny

El passat 1 de juny,  la Directora de Recursos Humans de l’Hotel Sol Meliá va realitzar una dinàmica xerrada als usuaris i usuàries del programa Més Lluny. Va explicar el funcionament de la cadena hotelera, el departament de RRHH i com es donen els processos de selecció i va aprofitar per animar a totes les persones a seguir amb la recerca de feina d’una manera positiva i proactiva.

Creure en les seves possibilitats, anar “més lluny”.

Més Lluny va néixer l’any 2000 a Manacor com un projecte d’inserció laboral dirigit a persones preceptores, o amb perfil de percebre, la Renda  Mínima d’Inserció (RMI). Des de la seva posada en marxa fins l’actualitat, s’han portat a terme una sèrie d’activitats formatives que van des de l’aprenentatge d’un ofici, en serveis generals bàsics i, darrerament, formacions d’inserció o preinserció laboral.

Els programes formatius de l’RMI se centren en la millora de les condicions d’accés al mercat de treball i d’afavoriment se la inclusió de les persones que són destinatàries d’aquesta prestació econòmica. El contingut es fonamenta en l’adquisició de competències: habilitats socials i laborals, pràctiques a empreses, etc.

Tags