Recerca i formació

Treballem per identificar necessitats socials emergents i avaluar programes d’acció social que ens permetin identificar bones pràctiques, aportar nou coneixement en els nostres àmbits d’actuació i fer recomanacions en favor de l’eficiència i l’eficàcia dels serveis socials.

Compartim la nostra expertesa a través de la formació per promoure la millora de l’atenció a les persones en situació de desavantatge social.

Inclusió social

Recerca

Innovació metodológica en inclusió social. Aferra’t.

Any: 2014
PDF

Innovació i empoderament en la lluita contra la pobresa

Any: 2015
PDF

Formació

Universitària

Sessions formatives en Universitats

Participem en màsters i postgraus de diverses universitatscom la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona o la Universitat de les Illes Balears entre d’altres.


Pràctiques Universitàries

Acollim estudiants en pràctiques de graus universitaris.


Màster de justícia restaurativa i execució penal a la comunitat

Màster professionalitzador creat per la Fundació IReS en col·laboració amb el Departament de Justícia i la Universitat de Barcelona. Té com a objectiu donar resposta a la necessitat emergent de professionals especialistes en l’execució de mesures en la comunitat, en el suport post-mesura judicial i en la prevenció de la delinqüència.

PDF

Especialitzada

Contínua

Objectiu: Introduir als professionals en una temàtica específica i millorar el coneixement de la xarxa. També es treballen les eines de detecció, diagnòstic i derivació de temàtiques concretes, com ara la introducció a la violència familiar i de gènere, la gestió d’urgències en serveis socials, el treball en xarxa, els circuits de violència familiar…

Dirigida a: Grups de professionals de les xarxes educativa, sanitària i social
Format: Cursos monogràfics
Duració: De 5 a 20 hores


De millora de competències

Objectiu: Millorar les seves competències i dotar-los d’eines d’intervenció concretes per a l’execució d’un treball concret, com per exemple l’atenció terapèutica a infants víctimes de violència de gènere, l’atenció grupal de dones víctimes de violència o la metodologia d’intervenció en medi obert.
Dirigida a: Professionals
Format: En funció de les necessitats
Duració: En funció de les necessitats


De sensibilització

Objectiu: Promoure el coneixement d’una problemàtica i facilitar elements de posicionament i de cerca de suport a la xarxa.
Dirigida a: Tot tipus de públic: infants, adolescents, joves, professionals, població en general, etc.
Format: Tallers, conferències, xerrades…
Duració: Entre 2 i 6 hores


Contacta amb nosaltres per més informació