Notícies

24/12/2015

L’Hotel Invisible a la Nit dels ignorants 2.0, de CatRàdio


Miquel Guri, creatiu de la campanya Hotel Invisible, va ser entrevistat per Xavier Solà al seu programa La Nit dels Ignorants 2.0 la matinada del 22 de desembre. Ho podreu escoltar a partir del minut 36′.

24/12/2015

L’any 2015 a la Fundació IReS


Bones festes i feliç any 2016! Aquest any que acabem ha estat marcat per les eleccions municipals, autonòmiques i estatals. Eleccions que han comportat, fins ara, canvis en molts ajuntaments, i també als Consells Insulars i al Govern de les Illes Balears. Els nostres projectes socials han tirat endavant i a més hem posat en marxa […]

24/12/2015

Serveis a les Illes Balears – Resum 2015


L’any 2015 ha estat un any de continuïtat pel que respecte a la prestació de Serveis a les Illes Balears. El volum de persones ateses ha augmentat sensiblement en gairebé tots els programes. L’increment de les situacions familiars i personals complexes  ha requerit que, en aquest any, es revisessin alguns dels processos d’atenció amb l’objectiu […]

24/12/2015

Acció Social – Resum 2015


2015 ha estat un any marcat per la posada en marxa del projecte CLICK, dirigit a Joves del Districte de Sant Martí de 14 a 20 anys. Joves amb necessitat de dotar de sentit la seva vida: com s’imaginen d’aquí a uns anys? I què han de fer per arribar-hi? El camí no és fàcil, […]

22/12/2015

Reportatge del Casal en Família a Els Matins de TV3


Amb l’objectiu de fer visible els projectes beneficiaris de La Grossa de Cap d’Any, el passat 22 de desembre Els Matins de TV3 va fer un reportatge del Casal en Família. Un bon document visual per entendre la seva tasca de la mà del tècnics i dels seus usuaris.

17/12/2015

El Periódico fa difusió de la campanya Hotel Invisible


Dimecres 16 de desembre El Periódico de Catalunya va fer difusió de la campanya Hotel Invisible, per ajudar a impulsar les donacions en l’època prenadalenca. Trobareu la notícia completa aquí:

3/12/2015

Judit Neddermann, primera ambaixadora de l’Hotel Invisible


La cantant i compositora Judit Neddermann s’ha convertit en la primera Ambaixadora de l’Hotel Invisible reservant nits a l’Habitació sense Sortida, destinada a captar fons per als projectes de violència de la Fundació IReS. Ser Ambaixador/a és un reconeixement al suport i compromís social de totes les persones que també fan possible la campanya de L’Hotel Invisible. Amb la […]

3/12/2015

Marta Esteve al programa “Preferències” de Ràdio 4


El dia 3 de desembre el programa “Preferències” de Ràdio 4 va convidar la Marta Esteve a presentar la campanya Hotel Invisible i a explicar la tasca social de la Fundació IReS. Una entrevista intensa i molt interessant. La trobareu disponible aquí:

Tags