Notícies

19/02/2016

“El voluntariat és una bona via per omplir el buit que deixa una societat massa individualitzada”


El Luis Freitas treballa de voluntari al projecte CLICK des d’octubre del 2015. Aporta el seu temps, empenta i experiència a ajudar als joves amb els seus estudis. Però la seva tasca va molt més enllà. Ell mateix ens ho explica en aquesta entrevista, on aprofita per fer una interessant reflexió sobre el voluntariat i la societat en general. […]

17/02/2016

Visita dels joves del Projecte Click a les oficines de Pasiona Consulting


En el marc de la campanya noparo.org, el passat 10 de febrer un grup de joves del Projecte Click van visitar les instal·lacions de Pasiona Consulting, on van poder conèixer de primera mà quines feines desenvolupa una empresa en l’àmbit de les noves tecnologies. A més a més, els joves van tenir l’oportunitat de provar les prestacions d’alguns […]

16/02/2016

39 famílies i 100 infants atesos al barri de Verneda- La Pau durant el 2015


Durant el 2015 un total de 39 famílies i 100 infants han rebut atenció a través de la Taula de Pilotatge Caixa Proinfància Verneda- La Pau, projecte coordinat per la Fundació IReS. La Taula de Pilotatge és un espai de reflexió, detecció i intervenció global a les situacions familiars més vulnerables del barri, podent oferir […]

16/02/2016

Projecte Fils al programa A punto con La 2


El divendres 12 de febrer el programa A punto con La 2, de TVE, va dedicar un espai a tractar la temàtica de la violència filioparental. El reportatge està centrat en el testimoni d’una mare que va viure una situació de violència amb el seu fill i que va poder superar gràcies al suport rebut […]

Tags