Notícies

29/07/2016

Bateig de Mar amb els joves de La Mina


La tarda del 21 de juliol, 8 joves del Servei d’Educadors de Carrer del barri de La Mina, i amb edats entre 16 i 19 anys, van participar en un Bateig de Mar al Centre Municipal de Vela de Barcelona, situat al Port Olímpic. Els joves han après a organitzar-se dins d’una embarcació de vela, així […]

27/07/2016

En marxa el taller de Vídeo i Creació Artística amb els joves del Click


Dins l’àmbit d’intervenció comunitària del projecte Click, un grup de 8 nois i noies entre 16 i 19 participen en el taller de Vídeo i Creació Artística “Hi Som”, en col·laboració amb l’associació Festival de Creació Escena Poblenou. La primera part del taller, de creació artística i cohesió de grup,  ha tingut lloc entre l’11 […]

22/07/2016

Els petits de les Fades marxen de Colònies!


18 nens i nenes del Centre Obert Les Fades despedeixen el curs passant 3 dies de colònies a Can Vilalta, una casa de colònies a Moià (Bages) enmig de la natura i amb unes magnífiques instal·lacions que els faran gaudir d’aquests dies de lleure. L’objectiu de la sortida és poder acabar el curs amb una activitat lúdica, de […]

22/07/2016

IReS Balears va al cinema amb La Caixa


IReS Balears ha participat en la iniciativa “Tots al cinema amb la Caixa” dirigida a infants i joves en situació de pobresa i vulnerabilitat social en el marc del programa Caixaproinfància. Una iniciativa que ha permès prop de dos mil nens i nenes gaudir d’un dia de cinema amb les seves famílies: pel·lícula, crispetes i beguda. Entre les […]

15/07/2016

“Infants que fan especials les seves famílies” – Social.cat


Avui a Social.cat ha sortit publicat un  article d’opinió d’Emilio Mercader, educador social de l’Equip d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials de la Fundació IReS. Un escrit on reflexiona sobre aquesta modalitat d’adopció i quines són les característiques de les famílies que hi opten.

13/07/2016

Joves del Click participen al Festival Escena Poblenou


Ahir dimarts 12 de juliol es va presentar “HI SÓC”, un Taller de vídeo i creació artística per a joves del Click que s’imparteix en el marc del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i  que rep la col·laboració de l’Obra Social La Caixa. Carles Nieto, coordinador del projecte Click, va participar ahir en la roda de premsa en què es […]

13/07/2016

IReS Balears rep el I Premi Inocent de l’advocacia d’ofici


Ahir 12 de juliol, el Servei d’Atenció Social als Jutjats de la Fundació IReS Balears va rebre el I Premi Inocent de l’advocacia d’ofici, un premi creat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears (ICAIB) en el marc de la sisena edició del Dia de la Justícia Gratuita i el Torn d’Ofici. Aquesta distinció té com […]

12/07/2016

L’Hotel Invisible rep 1.000€ de la Setmana de les Terrasses


Fa unes setmanes us anunciàvem el compromís del Gremi d’Hotels de Barcelona de fer una donació de 1.000€ a la campanya Hotel Invisible si el concurs “A vista d’Hotel”, organitzat per la Setmana de les Terrasses, aconseguia el següent objectiu: arribar a les mil fotografies a Instagram amb l’etiqueta #SetmanaTerrasses16. L’objectiu no només es va […]

Tags