Notícies

30/09/2016

Joves del Click visiten l’empresa de màrqueting Beabloo


Ahir dijous 29 de setembre, un grup de joves del Click van visitar les oficines de Beabloo, una empresa del districte 22@ que està revolucionant el sector del màrqueting  i el big data. La visita s’emmarca dins de la campanya NoParo.org, iniciativa que té per objectiu acostar el teixit empresarial del districte amb les necessitats socials del […]

28/09/2016

Treball voluntari amb acabats professionals al CRAE Prim


Durant les vacances d’estiu, un grup de voluntaris van treballar de valent per pintar les instal·lacions del CRAE Prim (Centre Residencial d’Acció Educativa) a l’Hospitalet de Llobregat, i terni-ho tot preparat per l’inici del nou curs. Amb gran motivació i molta professionalitat, 8 voluntaris de totes les edats es van dedicar durant 4 caloroses jornades d’agost a […]

27/09/2016

David Ginés, delegat de mesures penals d’IReS, premiat pel Departament de Justícia


El passat 23 de setembre, amb motiu de la festivitat de la Mercè, patrona dels serveis penitenciaris, el Departament de Justícia va atorgar una distinció pública a David Ginés, delegat d’execució de mesures penals de la Fundació IReS, en reconeixement a la tasca que desenvolupa en l’àmbit de l’execució penal i justícia juvenil. David Ginés és […]

23/09/2016

Casal d’estiu i vacances en família


El Casal d’Estiu s’ha dut a terme un any més durant l’última quinzena de juliol i tot el mes d’agost amb més de 50 infants participants. El seu plantejament inclusiu, on els adults són convidats a participar-hi, ofereix la possibilitat a moltes famílies de gaudir d’unes vacances que d’altra manera no podrien permetre’s. Mireia Hernando, cap d’inclusió […]

13/09/2016

L’habitació al ras, la més reservada pels donants de l’Hotel Invisible


La campanya solidària Hotel Invisible, que obria les seves portes al novembre del 2015, segueix el seu recorregut gràcies al suport de moltes persones, hotels i empreses sensibilitzades amb la nostra causa i decidides a exhaurir-ne les nits d’insomni. A dia d’avui l’Hotel ha rebut més de 150 col·laboracions d’empreses del sector turístic i de persones […]

8/09/2016

IReS signa el conveni del primer “Màster d’execució penal a la comunitat i justícia restaurativa”


Avui ha tingut lloc l’acte de signatura del conveni del “Màster d’execució penal a la comunitat i justícia restaurativa“ a la sala de juntes del Rectorat de la Universitat de Barcelona, amb la presència de Carles Mundó, conseller de Justícia, el Dr. Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona, Pilar Heras, directora General d’Execució penal a la comunitat i […]

6/09/2016

“10.000 persones ateses en 30 anys. Alguna cosa estem fent bé”


Bernat Aguiló és treballador social al Servei d’Atenció Social als Jutjats de Mallorca des de 1989, només dos anys després de que prengués vida el servei. Una llarga trajectòria atenen persones en situació vulnerable; un camí d’aprenentatge continu que encara el fa gaudir de la seva professió, la qual viu amb veritable passió. Quina és la teva […]

Tags