Notícies

31/10/2017

Jo em dic a mi mateixa: “Aminata, aixeca’t!”


Fa dies que l’Aminata espera la visita de la Pilar, treballadora social d’IReS i testimoni del seu procés vital. Mentre la convida a seure al saló de casa seva, prepara te calent, bastant ensucrat, com a ella li agrada perquè, si ha de parlar sobre la seva vida, que tot agafi el gust més dolç. […]

31/10/2017

Es posa en marxa la Comissió d’RSC d’empreses del 22@Network


Es consolida el grup de treball del districte per a treballar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible El passat 18 d’octubre va tenir lloc la primera reunió de la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa del 22@Network a la seu de la Fundació IReS. Aquesta comissió, presidida per la directora de la Fundació, Montserrat Tohà,  i formada per […]

31/10/2017

Dos establiments de ZT HOTELS col·laboren amb la campanya de l’Hotel Invisible


Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites i Hotel Golden Tulip de Barcelona se sumen a la campanya solidària contra l’exclusió social de la Fundació IReS L’Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites i l’Hotel Golden Tulip de Barcelona, de la cadena ZT Hotels, han col·laborat amb la campanya Hotel Invisible amb una donació de 2.748€. La cadena hotelera, […]

30/10/2017

El Casal en Família celebra la Castanyada


Amb uns dies d’antelació, el Casal en Família va poder celebrar la Castanyada d’una manera molt diferent: el Casal Infantil el Drac els va convidar a assistir a la celebració d’aquesta festa al barri. Petits i grans van poder participar en uns tallers manuals de fabricació de titelles, ambientades totes elles amb motius de la […]

30/10/2017

INSPIRES’17: L’acte de la Fundació IReS als mitjans


Des que es celebrés la jornada INSPIRES’17 diversos mitjans de comunicació online han fet difusió de l’acte sobre apoderament de la Fundació IReS que va tenir lloc el passat dimarts 24 d’octubre a la Sala Àgora del CosmoCaixa de Barcelona. Amb una assistència de més 150 persones entre professionals i entitats de diferents àmbits, aquest […]

25/10/2017

INSPIRES’17: Un acte sobre l’apoderament sense etiquetes


Jaume Funes, Pep Marí i Roc Massaguer aborden l’apoderament des de diferents perspectives professionals Més de 150 professionals de diferents àmbits assisteixen a un acte organitzat per la Fundació IReS amb la col·laboració de la Fundació Obra Social “la Caixa” i amb la participació de la Universitat de Barcelona, l’Apropa Cultura, el Programa CaixaProinfància. Ahir […]

23/10/2017

EX2030: Un nou èxit dels joves del Click


Una trentena de persones van acudir dissabte passat al rescat social i afectiu que els joves del Click ens tenien preparat pel Festival Escena Poblenou d’enguany. Per segon any consecutiu, els joves Click han participat d’un taller de creació artística gràcies a la col·laboració de la Fundació IReS amb l’Associació Festival de creació Escena Poblenou. El […]

23/10/2017

L’Aferra’t present a la 3ra Setmana Apropa Cultura


El passat 20 d’octubre, i amb motiu de la 3era Setmana Apropa Cultura, aquesta entitat presentava en roda de premsa al CCCB el seu Manifest, un recull de l’ideari i reinvindicacions del programa. En la presentació hi van participar diferents personalitats polítiques, representants d’equipaments, testimoniatges d’entitats socials i d’usuaris. Ivan López, tècnic del projecte Aferra’t, […]

Tags