Notícies

30/11/2017

L’exposició NI UNA+ als mitjans de premsa de Balears


Després de la inauguració de Ni UNA+ “El viatge al nostre interior”, el Diario de Mallorca i El mundo es van fer ressò de l’acte amb notícies sobre les dones que van ser víctimes de violència de gènere i que van ser les protagonistes de l’exposició  i sobre els serveis d’atenció a la violència de […]

30/11/2017

Andratx recapta 1.700€ per a IReS en una cursa solidària contra la violència de gènere


El passat 26 de novembre, més de 400 persones van participar a la II Marxa Solidària contra la violència de gènere organitzada pel Departament de Serveis Socials  l’Ajuntament d’Antratx (Balears) la recaptació de la qual, aquest any ha anat destinada a la Fundació IReS. Amb un missatge molt clar “No més violència de gènere”, centenars […]

30/11/2017

“Si alguna cosa ens motiva, per molt que trobem obstacles pel camí, anem en la direcció correcta”


L’Elena Ensenyat és actualment delegada de Mesures Penals Alternatives a la Fundació IReS i és una de les professionals de l’entitat que ha col·laborat amb el projecte Click compartint el taller Viu la natura, sobre esports de muntanya. Aquest taller s’emmarca dins l’espai Jovantatges del Projecte Click, en el qual els joves poden expressar inquietuds […]

29/11/2017

Cultura, tradicions i moltes emocions. Un mes al Casal en Família de Balears


Descobrint l’univers de les emocions Durant el mes de novembre, les famílies del Casal en Família han descobert una part de l’univers de la tradició i la cultura i una altra t de l’univers de les emocions. La primera setmana els infants i joves del casal van rebre una visita molt especial de la Paca […]

28/11/2017

Un altre futbol és possible


“La historia del fútbol es un triste viaje del placer al deber. A medida que el deporte se ha hecho industria, ha ido desterrando la belleza que nace de la alegría de jugar porque sí”. Eduardo Galeano L’esport com a eina d’inclusió social és una metodologia que utilitzem des del Programa Aferra’t, posant especial èmfasis […]

27/11/2017

IReS impulsa una campanya per trobar famílies per a infants amb necessitats especials


“Busquem famílies especials” Des del Servei d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials impulsem la campanya “Busquem famílies especials”, en conveni amb l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció de la Generalitat de Catalunya, i que gestiona la Fundació IReS des de 1999. A Catalunya hi ha infants amb necessitats especials i adolescents tutelats per la Generalitat que viuen […]

27/11/2017

NI UNA + “El viatge al nostre interior” s’inaugura a Palma


El passat 23 de novembre s’inaugurava al Centre Flassaders de Palma l’exposició artística NI UNA + “El viatge al nostre interior”, una col·lecció d’obres artístiques fetes per un grup de dones i els seus fills i filles, usuaris dels serveis d’atenció a la violència de gènere (SAPD) de la Fundació IReS. L’acte, que va tenir un […]

27/11/2017

Social.Cat publica ‘L’adopció: un procés obert per a tota la vida’


Aquest mes, Social.cat ha publicat un article d’opinió de l’Equip de professionals del Servei d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials d’IReS sobre adopcions especials. Després de la celebració de la Jornada tècnica sobre l’adopció organitzada per la Fundació Privada Portal, l’equip d’IReS, reflexiona en aquest escrit sobre la necessitat que tenen les famílies que han adoptat […]

Tags