Notícies

29/12/2017

Acomiadem el 2017 fent un pas més en la innovació social


Si d’alguna manera podem definir el 2017 és com l’any d’eclosió del canvi. Canvi que ja venia marcat des del 2016 per l’organització de l’acció social en l’Àrea de Gestió de serveis públics i l’Àrea de Projectes Propis. El canvi més rellevant de l’any, però, ha estat la gestació compartida per tots els nivells de […]

28/12/2017

Un Nadal ple d’activitats al Casal en família


Les darreres setmanes de desembre han estat força emocionants per als infants del Casal en Família de Barcelona, perquè no ho han parat un sol moment de preparar-se per a un Nadal únic. Per una banda, els més petits van dibuixar i pintar les seves postals nadalenques i els més grans van esculpir els seus […]

28/12/2017

“Repensar la relació entre família biològica i acollidora” L’article de l’equip d’Acolliments a Social.cat


Avui, la revista digital Social.cat ha publicat un article de l’equip del Servei d’Acolliments Familiars sobre la necessitat de mantenir el vincle entre la família biològica i l’acollidora. “Evitar que l’infant quedi atrapat en un conflicte de lleialtats requereix que es pugui incorporar l’existència de dues famílies en la vida dels infants acollits. “A l’article […]

27/12/2017

Port de Barcelona recapta 4.655 unitats de productes d’higiene per a la Fundació IReS


La dotzena edició del Nadal Solidari al Port de Barcelona, que s’ha celebrat entre l’11 i el 15 de desembre, ha recaptat enguany 4.655 unitats de productes d’higiene per a la Fundació IReS entre els treballadors, empreses i entitats de la Comunitat Portuària. El passat dimecres 21 de desembre es va fer l’acte d’entrega en […]

22/12/2017

La campanya “Busquem famílies especials al programa Metròpoli de Ràdio 4


El passat divendres, la Marta García, treballadora social del Servei d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials d’IReS, va ser entrevistada al programa Metròpoli de Ràdio 4 per parlar sobre la campanya “Busquem famílies especials”. Aquesta campanya, neix com a iniciativa per a trobar famílies que vulguin adoptar un infant amb necessitats especials. En el programa, la […]

20/12/2017

Projecte Impulsa: La història del canvi vital de l’Almudena


Fa mesos que l’Almudena camina sola, amb més seguretat i confiança. Ara, es pensa a si mateixa com a una persona dinàmica i resolutiva, de les que no té gens de  por en fer les coses sola, de les que s’apunta aquí i allà, de les que prova noves experiències i de les que no depenen […]

19/12/2017

La il·lusió de crear el seu propi Nadal


Infants i joves de la Taula Proinfància de Palma adornen els seus centres amb motius nadalencs Ja fa setmanes que el Nadal ha arribat als Centres Oberts de la Taula Proinfància que la Fundació IReS gestiona a la ciutat de Palma gràcies al Programa CaixaProinfància de l’Obra Social “la Caixa”. Els educadors i altres professionals […]

18/12/2017

IReS Chef: celebrem el Dia del voluntariat cuinant la recepta del canvi social


És 15 de desembre, i treballadors i voluntaris de la Fundació IReS estan convocats a la celebració del Dia del voluntariat 2017. Tot i que alguns sospiten que els espera una de grossa, la sorpresa els enxampa desprevinguts: en menys d’una hora han d’elaborar una recepta de fantasia per al concurs d’IReS Chef.  Dinamitzat per […]

Tags