Notícies

30/04/2018

#TotsSomLlegenda als mitjans de comunicació


Diari Ara (edició en premsa) EcoDiario   DIXIT Voluntaris.cat   Social.cat   LaVanguardia.com   Xarxanet.org   Programa de ràdio La nit dels ignorants, de Catalunya Ràdio  

30/04/2018

#TotsSomLlegenda al programa ‘La nit dels Ignorants’ de Catalunya Ràdio


Durant la matinada del diumenge 23 d’abril, Xavier Solà, presentador del programa Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio va entrevistar a la voluntària Yolanda Valero, col·laboradora de la Fundació IReS a la campanya Una rosa per una causa

30/04/2018

Els Clicks expliquen com serà el seu nou local a Youtube


Amb l’ajuda del Roc Massaguer, formador, periodista i youtuber, els joves que participen del Click han realitzat un vídeo per descriure com volen que sigui el seu propi local del projecte. Vols saber què diuen? Fes click aquí!

30/04/2018

Famílies que acullen famílies


La Fundació IReS impulsa aquest any el projecte Famílies que acullen Famílies, un servei d’acolliment de caràcter comunitari que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de dones que han viscut violència masclista.

27/04/2018

Taller de biomecànica amb l’Aferra’t


El Miguel Ángel (usuari del projecte Aferra’t), va proposar fer a tots els membres del projecte un taller de Biomecànica a través de la comissió de moviment i excursions.

27/04/2018

“Relacions Sanes”: nou servei d’atenció a Balears


Relacions Sanes és el primer servei d’atenció psicològica amb perspectiva de diversitat en l’orientació sexual i identitat de gènere de Balears.

27/04/2018

28 empreses han col·laborat aquest Sant Jordi amb la campanya ‘Una rosa per una causa’


Un total de 28 empreses i entitats han col·laborat amb la campanya Una rosa per una causa. Gràcies a la seva participació amb la compra de les roses solidàries, s’han recaptat 4.357,90€ d’un total de 10.993€ destinats als projectes de la Fundació IReS. Va ser el passat dilluns 23 d’abril quan es van repartir més de […]

25/04/2018

IReS atendrà amb un número de telèfon provisional


De forma provisional, la Fundació IReS us atendrà al telèfon 616 45 76 95. Ja que aquesta situació és temporal, us recomanem que mantingueu l’antic contacte de l’entitat, que tornarà a ser operatiu. Per altra banda, ens podeu trobar a la nova seu a l’Avinguda de Roma, 157 – 2º- 08011 de Barcelona. Com sempre, […]

Tags