Notícies: Dones

7/03/2019

Aturada 8 de març 2019: Dia Internacional de la Dona


Fundació IReS se suma a la crida de la Vaga feminista del 8 de març, dia de la Dona.

7/03/2019

Per què cal aplicar la perspectiva de gènere com a eina de transformació social


Aquest divendres és 8 de març, és Dia Internacional de la Dona Treballadora, ara, “el dia de les dones”. Una jornada que provoca un deixant en dies posteriors a la seva celebració i que, cada any que passa, pren més caràcter, més convicció i més raó de ser. Aquest moviment cada cop té més força […]

7/03/2019

L’Aferra’t reuneix a les dones del projecte per compartir les seves reflexions al voltant del Dia internacional de les dones


A la vespra del #8M, Dia internacional de les dones, des del Projecte Aferra’t de la Fundació IReS van organitzar una activitat grupal per a les dones del projecte i oberta a tothom per reflexionar al voltant d’aquest dia.

1/03/2019

8M: ens preparem! l’Aferra’t organitza una activitat grupal per recórrer la història del Dia internacional de la dona


l proper 8 de març celebrarem Dia internacional de la lluita dels drets de les dones treballadores, dia en què reclamarem especialment la igualtat real d’oportunitats i drets entre dones i homes.

13/12/2018

“La mirada de gènere ha d’impregnar-ho tot”


El passat 11 de desembre va tenir lloc la Jornada sobre gènere, pobresa i exclusió social, organitzada per la Xarxa EAPN a la ciutat de Palma on va intervenir la Coordinadora de Projectes a Balears, l’Olga Coronado.

28/11/2018

“Venus sense cànon” als mitjans


Aparicions en premsa de la notícia sobre l’exposició “Venus sense cánon” a Balears

Tags