25/04/2017

Aquest Sant Jordi, 32 empreses i entitats han format part de la nostra #FamíliaDrac

Un total de 32 empreses i entitats han col·laborat amb la campanya Una rosa per una causa, una iniciativa solidària en favor del projecte Casal en Família de la Fundació IReS.

Entre els dies 21 i 24 d’abril, es van repartir més de 800 roses entre el personal de moltes empreses que van adherir-se a la causa de la #FamíliaDrac, el lema de la campanya d’enguany. Un detall que els va fer viure  un Sant Jordi molt solidari a les seves seus. Amb la seva participació solidària hem recaptat 3.810,98€ d’un total de 10.091,81€ que vam recollir a la parada del Majestic Hotel & Spa Barcelona, fons que aniran destinats íntegrament al projecte Casal en família.

Gràcies a aquesta iniciativa, fruit d’una unió de forces entre la Fundació IReS i l’Hotel Majestic i de totes les empreses que hi ha col·laborat, podrem continuar amb la nostra tasca, donant suport i atenció a infants i famílies vulnerables del Casal en Família amb l’educació i cura dels seus fills i filles.

Des de la fundació celebrem l’empatia, la implicació i la iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de totes les empreses que d’alguna manera han estat presents en aquesta campanya. Aquest any, som una família Drac més gran, gràcies!

Majestic Hotel & Spa Barcelona, Bouquet, Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull, Festival Iberoamericano de la Comunicación Publicitaria El Sol, Mercabarna,  22@Network, Xarxanet, ECAS, Haribo, Diari Ara, Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, Carburos Metálicos, Levante Capital, Informàtica El Corte Inglés, Nestlé, Grupo ICA, Pasiona Consulting SL, Twentytú Hostel BCN, BAC Engineering Consultancy Group, Birchman Consulting SL, Foment del Treball Nacional, Green Planet, Knowledge Innovation Market SLU, Cementiris de Barcelona, Hesperia Tower, Asesoría Sáinz de Baranda,SIGMA Gestión universitaria A.I.E., Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya,  Cobarna fruits SL, Comansi,  Veltia, Felca Servicio SA.

Una rosa per una causa

Una mostra de les empreses i entitats col·laboradores amb les roses solidàries

EMPRESES AGRAÏMENTS (2)

 

Tags