29/07/2016

Bateig de Mar amb els joves de La Mina

La tarda del 21 de juliol, 8 joves del Servei d’Educadors de Carrer del barri de La Mina, i amb edats entre 16 i 19 anys, van participar en un Bateig de Mar al Centre Municipal de Vela de Barcelona, situat al Port Olímpic. Els joves han après a organitzar-se dins d’una embarcació de vela, així com alguns dels principis bàsics de la navegació i les diferents parts d’un vaixell.

Vela La Mina 2016 3

La sortida, la darrera d’aquest curs, té com a objectiu fer un tancament de les activitats que evidenciï la cohesió grupal trenada al llarg de l’any. “Tots som dins del mateix vaixell, simbòlicament i literalment”, afirma la Lara, educadora del servei.

El bateig està emmarcat dins les activitats grupals motivacionals de l’espai “La Xarxa” del Servei de Medi Obert del barri de la Mina, un projecte destinat a conèixer les necessitats dels joves, desenvolupar competències bàsiques, fomentar les seves potencialitats, motivar en el procés individual cap a un projecte de vida, donar a conèixer recursos del seu interès i oferir un espai relacional per a la socialització.

Tant els joves com els educadors del servei, Lara Garroum i Tobías Schwizgebel,, han valorat molt positivament l’activitat.  “Hem pogut posar en pràctica d’una manera lúdica i vivencial el fet de treballar en equip”, comenta satisfet Tobias.

La sortida s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs. 

Tags