2/08/2016

Captiva!: taller d’arts comunicatives al NoParo.org

8 joves entre 16 i 19 anys han pogut participar aquest juliol a Captiva!, una activitat emmarcada dins dels voluntariats corporatius del NoParo.org, i que tenia com a objectiu donar eines als joves per millorar les seves competències comunicatives.

El curs l’ha impartit Albert Latorre, de l’empresa Minsalt by Indra, i ha constat de dos dies de taller al Casal de Barri Bac de Roda i un darrer de visita a les instal·lacions del grup empresarial Indra. Entre d’altres objectius, se’n destaquen:

  1. identificar el potencial de la comunicació verbal, no verbal i gràfica
  2. com treure profit d’una presentació en públic i captivar a l’audiència
  3. com afrontar un procés de selecció a un lloc de treball
  4. com fer un bon currículum o una bona presentació
  5. aprendre eines de comunicació que ajudin els joves en el seu dia a dia

Tant la valoració de l’Albert com la dels joves participants ha estat molt positiva. No només s’emporten uns aprenentatges molt útils per a la seva vida quotidiana, sinó que gràcies als continguts preparats per l’Albert, ho han pogut aprendre de manera molt divertida i amena. A més a més, el taller ha afavorit la cohesió del grup, un objectiu transversal de qualsevol activitat del NoParo.org.

Agraïments especials a l’Albert per la seva dedicació i entrega com a voluntari en aquest taller, a Minsalt by Indra per participar-hi com a empresa, i al Casal de Barri Bac de Roda per cedir no només un espai, sinó un oasi d’aire condicionat en els dies de més calor.

captiva

Tags