20/06/2017

‘Casal Show’: Descobrint el talent de cada família a les colònies d’estiu

Tres dies de diversió i convivència han fet de les colònies del Casal en Família uns dies molt especials per als infants, les mares i els pares i els educadors. Del 16 al 18 de juny, tots plegats van crear i enfortir els seus vincles entre el joc i la natura a Can Miqueló, una casa de colònies situada a Sant Martí de Centelles.

Aquest any, el centre d’interès girava al voltant d’un canal de televisió anomenat “Casal Show” en què els seus presentadors convidaven a totes les famílies a participar del programa “Talent Show”. Petits i grans havien de preparar-se per als concursos d’aquest show fent mostra dels seus talents. Cadascú disposava del seu torn mentre que la resta feia de públic: els riures estaven assegurats i l’alegria i la diversió van ser components indispensables.

A més del centre d’interès, les colònies es componen de petits moments tan senzills i  màgics com les estones de joc espontani a la piscina o les exploracions pel bosc, un paisatge que brinda moltíssimes possibilitats d’aventura.

Tots aquests moments compartits van propiciar un ambient molt positiu i agradable amb què s’han enfortit encara més els vincles entre tots els que hi van ser presents. Així s’acomiada el Casal en Família de tot el curs 2016-2017.

 

Activitats d'estiu del Casal en Família

Tags