31/03/2017

Celebra aquest Sant Jordi amb la #FamíliaDrac

S’acosta la gran festa de Sant Jordi del 23 d’abril i aquest any us volem presentar una nova família, la #FamíliaDrac!

Recordeu que l’any passat vam Salvar el Drac? El que segurament no sabreu és que el Drac va aprofitar molt bé aquesta segona oportunitat convertint-se en un pare de família experimentat i en tot un influencer de les xarxes socials!

Aquest nou capítol de la seva història l’ha recollit en el conte #FamíliaDrac, que sortirà publicat per Sant Jordi i que comptarà amb unes il·lustracions molt especials, creades pels infants del Casal en Família, projecte destinatari de la recaptació d’enguany.

 PARADA DE ROSES AL MAJESTIC

Un any més, estarem al Majestic Hotel & Spa Barcelona, un espai privilegiat al centre de Passeig de Gràcia on passaran coses durant tot el dia:

–  Venda de roses solidàries a preu de donació voluntària

–  El Drac hi serà per saludar les famílies i fer-se fotos amb els més petits

–  Un photocall ben florit permetrà immortalitzar l’alegria dels que s’acostin a la parada

VOLS PARTICIPAR-HI?

En aquesta gran festa solidària només hi faltes tu! Si tens ganes de participar, escriu-nos un correu amb la teva disponibilitat a voluntariat@fundacioires.org i ens posarem en contacte amb tu. Data límit: 7 d’abril.

Us animem a tots a participar d’aquesta festa i fer-la més gran! El dia 23 d’abril acosteu-vos amb les vostres famílies i amics fins al Passeig de Gràcia 68-67 cantonada amb c/ València.

 Us hi esperem!

La campanya “Una rosa per una causa”  és possible un any més gràcies a la col·laboració de Majestic Hotel & Spa Barcelona, al taller floral Bouquet i a la Facultat de Comunicació Blanquerna – URL.

Tags